viernes, 18 de noviembre de 2011

Hockey Patines: Entrevista a Diego Mir, entrenador de l'Enrile Pas ante su enfrentamiento europeo

DIEGO MIR: "EL WEIL EIXIRÀ HIPERMOTIVAT, PERÒ SOM ELS FAVORITS"

L'Enrile viatja a Alemanya aquest dissabte amb el propòsit ferm d'aconseguir la primera victòria en competició oficial, "buscar un punt d'inflexió per trencar una dinàmica negativa de resultats i crear un escenari propici per a rebre al Monjos la setmana que ve", segons ha manifestat l'entrenador de l'equip, Diego Mir, qui ha afegit que "s'esta jugant bé però falta que arriben els marcadors a favor".

El tècnic argentí del primer equip creu que el RSV Weil "eixirà hipermotivat" perquè són conscientes de que el sorteig de la Copa CERS els ha deparat el pitjor possible, es a dir, un equip d'OK Lliga. Mir diu que "el més normal es que perden, però en esport el més normal de vegades no passa, tot i que és lògic que els alemanys ens consideren els favorits".

De tota manera serà un partit dificil perquè els teutons acaren estos encontres com "esdeveniments excepcionals. Per a ells és com una festa poder competir contra un equip de la millor lliga del món; és com si a Alcoi ens visitara un equip de la NBA".

Però Diego Mir ho té clar: "anem a Alemanya a jugar exactament igual que como ho estem fent. Amb la mateixa seriositat i el màxim respecte al rival. És el que els he dit als jugadors: si fem les coses bé portarem la victòria".


Patín Alcodiam Salesiano Alcoy
http://www.pasalcoy.com/