martes, 22 de noviembre de 2011

Hockey Patines: Previa del Partido L ´ENRILE - C.P. MONJOS

L ´ENRILE POSA TOTS ELS SENTITS PER ACONSEGUIR LA VICTÒRIA DAVANT EL C.P. MONJOS
PABLO SÁEZ: "NECESSITÀVEM CREURE AMB NOSALTRES" 

L´Enrile comença esta vesprada de dilluns a preparar el partit contra el C.P. Monjos del diumenge 27 a partir de les 12.00. I ho fa després d´haver omplit el sac de la moral a Alemanya, on va vèncer el Weil per 0 a 9 en la primera eliminatòria de la Copa CERS. 

Un dels homes destacats d´esta competició europea va ser Pablo Sáez, autor de quatre gols. L´argentí creu que la victòria a Alemanya ha sigut la conseqüència lògica "d´una millora evident del joc de l´equip, acompanyat d´un canvi de mentalitat: "hem parlat en el vestidor i l´únic que necessitàvem era creure amb nosaltres". 

A nivell individual Pablo diu que "els meus companys han fet un gran treball per a mi i per aixó vaig poder fer quatre gols. Ja anem coneixent-se tots millor i l´equip ja sap com em meneje dins l´àrea i és molt més fàcil per a mi ara fer gols". 

El davanter creu que no serà gens fàcil batre als tarraconins i que es trobaran una defensa molt tancada. Tampoc no seria estrany que el Monjos plantejara un quadre o un romb. Tot i aixó la confiança en assolir els tres punts es màxima tot i les dificultats defensives que plantege el rival perquè "hem estat treballant este tipus de defenses i estic més que segur que sabrem com trencar-les", sentencia Pablo Sáez.
 
Patín Alcodiam Salesiano Alcoy