lunes, 28 de noviembre de 2011

Hockey Patines: RESULTATS DE LA BASE DEL PAS ALCOI 26 I 27 DE NOVEMBRE

L’ALCODIAM B MOSTRA LA SEUA SUPERIORITAT I DOBLEGA AL COCENTAINA: 7-2

Els jugadors del segon equip del Patí Alcodiam Salesià van demostrar on es guanyen els partits: a la pista. En cap altre lloc. Jugant a hoquei sobre patins els homes de Quique Ivorra van demostrar ser molt superiors als del Hoquei Club Cocentaina. Aixó sí, en molts periodes del partit es van haver de posar el “mono” de faena per contrarrestrar l’agressivitat –vorejant de vegades la violencia- dels deixebles dirigits en esta ocasió per Eliseo Sánchez.

La primera part va acabar amb un 3 a 2. A l’inici dels segons 25 minuts els visitants van disposar d’una falta directa. Va ser el moment més delicat per als blaugrana però ahí va aparéixer la figura de Charli Tarrazó per a que els de Cocentaina no entraren al partit. A partir de ahí, l’Alcodiam va començar a tocar la bola i a rodar i res van poder fer  els contricants per parar l’allau de joc que se’ls venia damunt. Així van començar a arribar els gols un darrere de l’altre.

Pel que fa a la resta de la base del club, dos victòries, dos derrotes i un empat. Estos han sigut els resultats: