martes, 20 de diciembre de 2011

Hockey Patines: Noticia Enrile PAS Alcoy

EL S.A. MERIGNAC FRANCÉS, PRÓXIM RIVAL DE L’ ENRILE EN COPA CERS
El Merignac francés serà el rival de l’Enrile PAS Alcoi en els huitens de final de la Copa CERS. El partit d’anada serà a terres franceses el 21 de gener. La tornada, a Alcoi el 18 de febrer. Merignac és un nucli urbà pròxim a Burdeus. 



Si l’Enrile vol continuar amb la seua aventura europea haurà d’eliminar en huitens de final al S.A. Merignac de França. Els francesos han eliminat a un equip de trist record per als d’Alcoi: el Seregno italià. En el partit d’anada els transalpins van guanyar per un ajustat 3 a 2. En terres gal.les els locals van guanyar per un aclaridor 6 a 2. 


En cas de passar esta eliminatòria, els de Diego Mir haurien de veure-se-les amb el guanyador del Forte Dei Marni italià i el C.E Vendrell d’Espanya. En el Forte Dei Marni milita un home estimat per l’afició de l’Alcodiam com és Pablo Cancela. 

Merignac és el suburbi més gran de la ciutat de Burdeus, situat al departament de Gironda en la regió d’Aquitania i té vora 65.000 habitants. La distància per carretera entre Alcoi i Mérignac es de 923 quilómetres.

Patín Alcodiam Salesiano Alcoy