viernes, 9 de diciembre de 2011

Hockey Patines: Previa del Enrile PAS Alcoy


UN ENRILE EN EL CAMÍ CORRECTE TROBARÀ UN VIC AMB LA CONFIANÇA RECUPERADA

L’Enrile viatja cap a Vic, sense complexos. L’última derrota a casa contra l’Igualada per un injust 2 a 3 no ha minvat la moral dels jugadors. Tot el contrari. Com indicava Diego Mir després del partit: “estem en el camí correcte, treballem de manera adequada i si continuem en aquesta línea no tinc cap dubte que els resultats arribaran”. La veritat és que un gol en pròpia porta i un penalti rigorós van condemnar als blaugrana a una derrota que mai no s’havia d’haver produït.

Però en l’Olímpic de Vic els del Patí Alcodiam Salesià es trobaran un equip renascust.  El Roncato Patí Vic va sumar aquest dimarts una important victòria dins l’OK Lliga. Després de la decepció dels darrers partits tancats amb derrota, on els roig-i-blancs tot i no jugar malament no van aconseguir fer-se amb el triomf, aquest dimarts a l’Olímpic, el Roncato va derrotar a un conjunt, el CE Noia, invicte fins el moment a la classificació.

En la página web del Roncato Patí Vic el seu entrenador, Carles Figuerola ha declarat que “dissabte, amb l’Alcoi, juguem una nova final”.  En les files dels catalans es troba Lucas Ordóñez, maxim anotador fins al moment de la competició amb 15 gols. Els vigatans estan en estos moments situats en el lloc número 8 amb 11 punts.

Patín Alcodiam Salesiano Alcoy
www.pasalcoy.com