domingo, 11 de diciembre de 2011

Hockey Patines: Roncato Patí Vic (2) - Enrile Pas Alcoy (3)

L’ENRILE LI ARREBATA AL VIC LA VICTÒRIA QUAN FALTAVEN 35 SEGONS PER ACABAR EL PARTIT

Faltaven només 35 segons per finalitzar el partit quan Juan José López ha batut Carles Grau de falta directa. Un gol que significa arrebatar-li la victòria a un dels gran d’esta OK Lliga com és el Roncato Patí Vic i ni més ni menys que en la difícil pista de l’Olimpic de Vic. L’asturià ha sigut un dels grans protagonistes d’aquestos tres punts perqué també ha sigut l’encarregat d’obrir el marcador al minut set.

Evidentment ha sigut un partit molt complicat i jugat de tu a tu amb el roig-i-blancs. Després d’avançar-se en el marcador, els de Diego Mir han vist com els homes de Carles Figueroa han voltejat el resultat i han col.locat el 2 a 1 en el minut 25. Ha sigut el pitxitxi de la lliga, Lucas Ordóñez, el que ha aconseguit batre Navedo.

Carlos Pérez ha aconseguit marcat en el 33. És el segon gol que materialitza l’alcoià. El primer va ser en la pista del Vilanova per a posar el 3 a 1 al marcador i iniciar la remuntada cap l’empat a 3. Esta volta el seu gol també ha sigut importantísim, doncs ja assegurava un empat. El Vic ha tingut la seua oportunitat també. En el 39 Miquel Masoliver no ha aprofitat una falta directa.

Amb esta victòria l’Enrile ix de la zona de descens i deixa com a cuers a Voltregà i Monjos i confirma que la derrota davant l’Igualada de la setmana pasada només va ser un accident. La próxima setmana l’Ok Lliga fa una parada per jugar competicions europees. Els alemanys del RSV Weil li tornen la visita als blaugrana amb un marcador en contra de 9 a 0. La competició domèstica tornarà el 8 de gener.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau, Borja López, Romà Bancells, Titi Roca i  Lucas Ordoñez –cinc inicial-També han jugat Sergi Pla i Miquel Masoliver

ENRILE PAS ALCOI: Alvaro Navedo, Juan José López, Pere Cañellas, Tutti Baieli i Pablo  Sáez –cinc inicial. També han jugat Lucas Martínez, Carlos Pérez i César Candanedo

0-1: Juan José López, minut 7
1-1: Romá Bancells, minut 23
2-1: Lucas Ordóñez, minut 25
2-2: Carlos Pérez, minut 33
2-3: Juan José López, minut 49, de falta directa