domingo, 5 de febrero de 2012

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (3) - El Vendrell (3)

L'Enrile deixa escapar un 3 a 1 i acaba empatant davant El Vendrell

Tot feia pensar al minut 44 de partit que l'Enrile s'emportaria els tres punts en joc. Tutti Baieli acabava de marcar una falta directa i el marcador reflectia un 3 a 1.
Pero en el mateix minut la mala sort s'ha aliat amb Álvaro Navedo, espectacular durant tot el partit. La bola fa un estrany i cau cap a l'estic de Cristian Rodríguez per fer el 3 a 2.
Els nervis s'han apoderat dels homes de Diego Mir als qui els han aparegut els fantasmes de les últimes derrotes. Dos minuts més tard i en una altra jugada desgraciada -la bola entropessa en el patí de Tutti-, els de Guillem Cabestany fan l'empat.
I això que l'Alcodiam ha fet el més dificil. Es a dir, remontar el 0 a 1 de Xavier Costa en el minut 17 i posar-se per davant en el marcador. Juan José López feia els gols de l'empat i el que aprofitava per avançar-se en el marcador després de una grandísima jugada de contraatac de Tutti Baieli. L'argentí posava el 3 a 1 en el mateix minut en qué han començat els colps en contra per acabar cedint dos punts.
L'Enrile abandona l'últim lloc de la classificació gràcies a la golejada del Liceo en la pista del Monjos i està a 1 punt de la salvació ja que el Calafell ha aconseguit empatar a 0 en Les Comes contra el Igualdada. Dissabte que ve, a les 16.00 hores i retransmés per les càmeres de Nou2, Enrile-Shum.

ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Pere Cañellas, Carlos Pérez, Pablo Sáez i Tutti Baieli -cinc inicial-. També han jugat Juan José López, César Candanedo i Lucas Martínez.

MORITZ CE VENDRELL: Jordi Esteva, Eloi Albesa, Cristian Rodrìguez, Alexandre Ribó i Roger Molina -cinc inicial-.Lluis Ferrer, Xavi Costa i Angel Rodríguez

3-3: Xavier Costa. Minut 46

Es va guardar un minut de silenci per la mort de la voluntària de la Creu Roja Diana Jabaloy.