lunes, 27 de febrero de 2012

Hockey Patines: Noticias del Patín Alcodiam Salesianos Alcoy

L'Enrile cau a Calafell i no pot eixir del descens: 4-2

L'Enrile no ha pogut traure res positiu de la seua visita a Calafell i ha perdut per 4 a 2. Però hi ha més males notícies. El Monjos, contra tot pronòstic, es va imposar al Noia per 2 a 4 en Sant Sadurní i els de Diego Mir ocupen ara l'última posició de la classificació.
A Calafell la història s'ha tornat a repetir. Entrega, bon joc però falta d'efectivitat de cara a porteria contrària i jugades aïllades molt desgraciades que condenen a l'Alcodiam.
Com a mostra el primer gol. Penalti rigorós que li xiulen a Carlos Pérez. El de la pedrera protesta i li mostren la blava. Álvaro Navedo para la pena màxima però en l'inferioritat els de Pere Varias s'avancen al marcador.
Lucas Martínez empataria de falta directa quan faltava un minut per acabar la primera part. Hi havia partit.
Però de nou la desgràcia. Xut de Marc Coy, toca en l'estic de Lucas Martínez i fa el 2 a 1. De contacolp els del Baix Panadés van fer el 3 a 1. Tutti Baieli fa el 3 a 2 com a conseqüència d'un fort xut exterior.
La falta d'encert dels d'Alcoi es demostra en el fet de que es van errar tres faltes directes.
Cap de setmana de descans per la disputa a Vilanova de la Copa del Rei. El próxim compromís lliguer será el diumenge 11 de març contra el Reus Deportiu.

L'Enrile espera a El Vendrell en els quarts de final de la Copa CERS

Com era de preveure, el CE Vendrell es va imposar per 4 a 1 al Forte Dei Marni en el partit de tornada de la Copa Cers i serà el rival de l'Alcodiam en els quarts de final d'aquesta competició europea. El partit d'anada serà el 17 de marça a El Vendrell i el de tornada el 14 d'abril.
Clar domini del Moritz CE Vendrell, però no va ser fins a dos minuts d'arribar al descans que Lluís Ferrer i Toni Sánchez van establir un 2 a 0 al marcador, un resultat que classificava al Vendrell. A la segona part, el Vendrell va continuar dominant, però el Forte també va anar a l'atac per, com a mínim, forçar la pròrroga. Sortosament, el porter Roger Molina va tenir una gran nit en un partit molt especial, ja que a la temporada passada militiva a les files de l'equip italià. Al minut 36, Cristian Rodríguez, de penal, va fer el 3 a 0 que posava tranquil·litat al marcador. Però, al minut 42, va tornar l'emoció al partit quan, també de penal, Mauricio Videla va fer el 3 a 1. Al minut 46, Àngel Rodríguez va fer el definitu 4 a 1.

Resultats de la base de l'Alcodiam 25 i 26 de febrer. Primers campions

L´equip d´iniciació b va saldar el seu compromís contra el Cocentaina per 11-0 i ja pot cantar l´aliró del campió. També ho poden fer els xiquets del prebenjamí A després de véncer per 0 a 6 en la pista del CPP Raspeig. Els alevins van pedre contra el Raspeig per 4 a 3 i es compliquen sobremanera la seua participació en la Fase de Sector. Cap problema van tindre els infantils i els seniors per guanyar a Raspeig i Floreal b. Estos són tots els resultats: