jueves, 16 de febrero de 2012

Rugby: El Enrile Pas Alcoy, en cuarto de final de la Copa de Europa CERS

L'Enrile busca els quarts de final de la Copa CERS

L'Enrile buscarà aquest dissabte 18 de febrer passar per primera volta als quarts de final de la Copa CERS. Per a aconseguir-ho haurà de fer bo l'avantatge de dos gols del partit d'anada a la pista del S.A Merignac francés. El resultat va ser de 5 a 7. La primera part d'aquest partit es va saldar amb derrota alcodiamista per 4 a 3.
El S.A. Merignac està situat en la zona tranquil.la de la lliga francesa amb 16 punts. De deu partits disputats, n'ha guanyat 5, n'ha empatat un i n'ha perdut quatre.Cotrariàment al que passa amb la majoria d'equips del pais veí, en el Merignac ni hi ha cap jugador estranger. La plantilla destaca pel seu poder físic i busquen constantment el contacte sense que els importe cometre faltes. La seua millor arma és el contraatac.
L'entrenador de l'Enrile, Diego Mir, diu que "és evident que nosaltres som els favorits. Som superiors i portem dos gols a favor. Però no hem de refiar-nos. Ja hem tingut experiències en les que sent favorits hem acabat eliminats".
Pel que fa a la plantilla, Diego Mir no podrà contar amb Juan José López, lesionat al genoll esquerre en el partit contra el Shum Maçanet de dissabte.
Els preus per a entrar a veure aquest interessant xoc europeu que es disputarà al pavelló b del poliesportiu Francisco Laporta són:
  • Socis: 10 euros
  • No socis: 15 euros
  • Xiquets: 2 euros.