martes, 20 de marzo de 2012

Hockey Patines: El Vendrell (5) - Enrile PAS Alcoy (4)

Una derrota per la mínima a El Vendrell farà que la Final Four de la CERS es decidisca a Alcoi

La classificació per a la Final Four de la Copa CERS es decidirà a Alcoi. La derrota per la mínima de l'Enrile a El Vendrell per 5 a 4 així ho fa pensar. Els de Tarragona han pogut conseguir eixa mínima renda gràcies a la bola parada. Han disposat de 2 penaltis i de dos faltes directes -algunes d'elles molt rigoroses- i n'han convertit dos. L'Alcodiam només una.

Hoquei control durant tota la primera part. Molt ordenats en defensa, molt disciplinats i sense pressa quan es tenia la possessió de la bola. A l'Alcodiam no li ha importat que els àrbitres els hagen xiulat un parell de passius. El CE Vendrell ha utilitzat la defensa en zona per parar l'atac del grup de Diego Mir.

Però en la segona part el cor dels aficionats alcodiamistes se'n ha eixit del pit. Trepidant. S'han vist ni més ni menys que nou gols. Cap en la primera part. Els vendrellencs s'han avançat per 2 a 0 en només un minut. Però l'equip ha reaccionat i dos genialitats, primer de César Candanedo i després de Lucas Martínez han posat la igualtat en l'eletrònic.

I atenció perquè des de l'empat, l'Enrile s'ha mengat als roig-i-negres. En ple vendaval d'atac Lucas Martínez s'interna en l'àrea i cometen sobre ell un penalti clamorós. Els árbitres no el xiulen i li ensenyen dos targetes blaves per protestar. L'Alcodiam ha estat 4 minuts amb inferioritat i acabant-la, César Candanedo ha posat el 2 a 3.

Però els de Tarragona han aconseguit voltejar el marcador i posar-se amb 5 a 3 gràcies a dos jugades aïllades i a la transformació d'una falta directa. El resultat final l'ha aconseguit Tutti Baieli que també ha aconseguit materialitzar l'única falta directa de les que han disposat els d'Alcoi.

No hi ha cap dubte que el partit que s'ha de disputar en el Francisco Laporta el próxim dissabte 14 d'abril serà apassionant.

ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Carlos Pérez, Lucas Martinez, Pere Cañellas i Tutti Baieli -cinc inicial-. També han jugat Pablo Sáez i Cesar Candanedo.
1-0: Costa, minut 26
2-0: Cristian, minut 26, de penalti
2-1: César Candanedo, minut 30
2-3: César Candanedo, minut 40
3-3: Eloy, minut 42
4-3: Cristian, minut 43
5-3: Cristian minut 48, de falta directa