miércoles, 28 de marzo de 2012

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos Alcoy

Torn per al juvenil de l'Alcodiam per a classificar-se per al Campionat d'Espanya

Juan José López accelera la seua recuperació i ja s'ha posat els patins

Juan José López ja s´ha posat els patins este matí de dimarts tres setmanes després de la seua operació de menisc. L´asturià intenta accelerar els terminis de la seua reaparició.

En un principi els metges consideraven que podría posar-se de nou a les ordres de Diego Mir el próxim 21 d´abril coincidint amb el partit d´Ok Lliga en la pista del Monjos. Tanmateix Juan José López podria estar disponible per al partit de tornada de la Copa CERS contra El Vendrell el 14 d´abril al Francisco Laporta, sempre i quan el fisioterapeuta, Paco Vilaplana i el doctor José Antonio Rubio ho consideren oportú.

En estos moments el defensa està recuperant la massa muscular que li ha provocat la inactivitat i continua fent sessions de fisioteràpia.

Juan José López també ha valorat l´actuació de l´equip contra el Liceo de la Corunya de dissabte passat i considera que "li vam posar molt dificils les coses als gallecs. Evidentment el Liceo és el Liceo i té un poder ofensiu brutal, però nosaltres no vam perdre mai la cara al partit, com pràcticament durant tota la temporada".

El próxim compromís dels blaugrana serà el dilluns 2 d´abril contra el líder, el Barça a les 21.00 hores amb les càmeres de Teledeporte com a testimoni.

Torn per al juvenil de l'Alcodiam per a classificar-se per al Campionat d'Espanya
  
Este pròxim cap de setmana és el torn per a l'equip juvenil del Patí Alcodiam Salesià. A partir del divendres 30 tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Sant Vicent del Raspeig la Fase de Sector. Dels sis equips participants, només dos acudiran a la Fase Final del Campionat d'Espanya que enguany tindrà lloc a la localitat navarresa de Pamplona els próxim 11, 12 i 13 de maig.

No ho tindrà fàcil l'equip que dirigeixen Quique Ivorra i Lorenzo Pastor. Els rivals s'antoixen molt complicats. A banda de l'Alcodiam, per la Comunitat Valenciana, també acudirà el H.C. Cocentaina. La Comunitat Autònoma de Madrid estarà representada per Santa María del Pilar, Alcobendas i Rivas Las Lagunas. Per Andalusia l'equip participant serà el Cájar de Granada.

Els jugadors que representaran al Patí Alcodiam Salesià en esta Fase de Sector són:
  • Mauro Gandía
  • Jordi Sempere
  • Kiko Rico
  • Mauro Lloret
  • Kiko Córcoles
  • Deri Mataix
  • Marc Grau
  • Jorge Monllor
  • Iñaki Ferreira
Entrenadors: Quique Ivorra i Lorenzo Pastor
Delegat: Gaspar Gandía