miércoles, 14 de marzo de 2012

Hockey Patines: Previa del partido del Enrile PAS Alcoy

Carlos Pérez: "Buscarem fer història classificant-nos per a la final four de la CERS"

ESTE DISSABTE, EL PRIMER ASSALT A EL VENDRELL

La ment del cos técnic i primera plantilla del Patí Alcodiam Salesià ja està posada a Europa. Este dissabte a les 20.00 hores, partit d´anada de quarts de final de la Copa CERS. El premi: "volem continuar fent història amb este club i arribar a la final four d´una competició europea". Així s´expressa el junior de l´Enrile Carlos Pérez, autor del segon gol contra el Reus diumenge passat.

Però el defensa de la pedrera vol anar pas a pas: "primer anem a pensar a guanyar en la pista d´El Vendrell. Eixirem com si l´eliminatòria fos a partit únic. Si les circumstàncies ens ho impedeixen, aleshores hem de ser capaços de traure un resultat perque tot es decidisca a Alcoi".

Evidentment, l´equip acara esta competició d´una manera diferent després de la victòria contra el Reus: "ens ha donat molt més ànim, molta més moral. Ens feia falta una victória així, una victòria que té molt més valor per les circumstàncies en què vam afrontar l´encontre, amb dos lesionats i el dubte de Pere Cañellas fins a última hora".

Els jugadors de l´Alcodiam volen disfrutar d´este moment perquè "no hi ha dubte que serà un partit molt bonic, amb un gran ambient a les graderies. Jo crec que a qualsevol jugador d´hoquei li agradaria trobar-se en el lloc on estem nosaltres ara mateixa".