lunes, 30 de abril de 2012

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoi (0) - C.P. Vilanova (4)

La falta d'encert i el contraatac maten l'Enrile

Carlos Pérez: "No hi ha temps de lamentacions. Cal posar-se les piles"

L'ALCODIAM B LI GUANYA AL BURGUILLOS I S'ASSEGURA LA FASE D'ASCENS A PRIMERA NACIONAL

Hi ha dies que la bola vol entrar i hi ha dies que no. De vegades es fan set gols com dissabte passat en la pista del C.P. Monjos i a voltes, com hui, el partit podria durar eternament i no aconseguir perforar la porteria contraria.

A més, si es té enfront a un equip que interpreta a les mil meravelles el contraatac com és el C.P Vilanova el resultat més normal és el que s´ha donat. Una derrota per 0-4, massa abultada es mire per on es mire.

El primer a marcar ha sigut un vell conegut: Manel García en el minutt 8. En el 10 ho feia Jordi Creus. A partir d´ací el setge a la portería de Lluis Gil ha sigut constant. La millor oportunitat, un penalti que no s´ha pogut materialitzar a falta de cinc minuts per acabar la primera part i que haguera donat un tomb al partit.

Ara bé, en una altra contra i quan faltaven deu segons per finalitzar els primers 25 minuts Jordi Creus ha col.locat el 0-3. El partit estava sentenciat.

Sí, perque tot i els continus atacs dels homes de Diego Mir, la missió semblava impossible. Tampoc no s´ha aprofitat la directa per deu faltes dels del Garraf. A mesura que passaven els minuts, els blaugrana es mostraven cada volta més ansiosos i, per tant, amb menys claredat en atac.

El que no s´entén molt bé és que a falta de poc més d´un minut per acabar el partit, Josep Lluis del Riu ha demanat un temps mort, potser per allargar l´agonia de l´Enrile. Sense sentit esta parada.

ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Pablo Sáez, Pere Cañellas, Tutti Baieli i Carlos Pérez -cinc inicial- També han jugat Lucas Martínez, César Candanedo i Juan José López.
C.P. Vilanova: Lluis Gil, Jordi Creus, Francesc Gil, Manel García i Esteve Pujals -cinc inicial-. També han jugat Oscar Martínez, Pedro González i Sergi Sabater.
Goles:
0-1: Manel García, minut 8
0-2: Jordi Creus, minut 10
0-3: Jordi Creus, minut 25
0-4: Jordi Creus, minut 34

Esta OK Lliga devora jornades i de vegades les alterna amb llargs periodes de descans. Estem en un dels primers casos. L'Enrile PAS Alcoi visita dimarts 1 de maig Les Comes d'Igualada, sense temps ni a pensar en la derrota de diumenge a casa contra el C.P.Vilanova. Ho explica molt bé el junior de l'Alcodiam, Carlos Pérez: "No hi ha temps de lamentacions. Cal posar-se les piles".

Diuen també que després de perdre un partit el millor es acarar-ne un altre perquè els jugadors tenen més recents les errades comeses per no repetir-les i perquè l'esperit competitiu de l'esportiste reclama venjança: "Anirem a Igualada amb mentalidad guanyadora, com sempre ho hem fet. Si no creus, no es pot", afirma amb convenciment Carlos.

Per al de la pedrera, durante el partit de diumenge contra el Vilanova el joc va ser bo pero es va errar massa en atac. No es van saber seleccionar adequadament els atac i i va faltar una miqueta de concentració.

Són errades que no es poden repetir a Les Comes perquè l'Igualada té un equip molt competitiu i que eixirà a pels tres punts, sense regalar res. Cal estar molt concentrat i evitar sobre tot els contraatacs. Els de la capital de la comarca d'Anoia estan situats quints en la classificació amb 31 punts, empatats amb el Reus, quart i el Vilanova, sext. Molt a prop estan el Blanes i el Shum Maçanet, tots ells inmersos a aconseguir la quinta plaça, la que dona accés a la Lliga Europea. Així que l'Igualada intentarà amarrar els tres punts a Les Comes contra l'Alcodiam.

Pel que fa a la resta de la jornada es disputa un molt més que interessant Monjos-Voltregà i Noia-Vic. La derrota davant el Vilanova obliga també als de Diego Mir a estar pendents d'altres resultats. El partit contra l'Igualada será a les 12.30

L´ALCODIAM B, A LA FASE D´ASCENS A PRIMERA NACIONAL

La bona notícia l´ha protagonitzada l´Alcodiam b de Lliga Sur que li ha guanyat 7 a 5 al Burguillos i s´assegura l´accés a la fase d´ascens a Primera Nacional que es disputarà el 25, 26 i 27 de maig a Cocentaina. Els gols de l´Alcodiam b han sigut materitalitzats per Mauro Sanus (4), Vicent Paris (1) i Mauro Lloret (2). També han jugat Mauro Gandía, Jesús García, Nacho García, Kiko Rico i Pepe Gil.