domingo, 15 de abril de 2012

Hockey Patines: L'Enrile disputarà la Final Four de la Copa CERS

El somni es fa realitat: Enriles PAS Alcoy (4) - CE Vendrell (1)

EL BRAGA DE PORTUGAL SERÀ EL RIVAL EN LA SEMIFINAL EL 12 DE MAIG

De manera contundent, clara, sense contestació. Havent dominat el partit de principi a fi. Així s´ha classificat l´Enrile PAS Alcoi per a la Final Four de la Copa CERS en véncer el CE Vendrell per 4 a 1. Els de Diego Mir no li van donar cap opció als de Guillem Cabestany tot i que els roig-i-negres van posar l´"ai" al cor a tots els aficionats quan s´avançaven al marcador en el minut 5 gràcies a un gol de Xavi Costa.

Però els d´Alcoi no li van donar temps als de Tarragona a pensar que podien emportar-se la classificació. Al minut 7 va emergir la figura de Pablo Sáez per posar l´empat a un.

A partir d´ací l´Enrile va dominar el partit, va saber llegir els temps, va accelerar les jugades quan calia i parar-se quan tocava. Fruit de tot això van ser el dos gols de César Candanedo al 19 i al 21. Amb un 3 a 1 es va arribar al descans.

En la repressa es podia pensar que El Vendrell eixiria a per totes, però el control de la bola va ser íntegrament de l´Alcodiam. Els de Cabestany no van ocasionar pràcticament perill fins que a falta de cinc minuts per finalitzar el partit Guillem Cabestany demana un temps mort i exigeix els seus jugadors pressionar en tota la pista.

En un canvi de porter per jugador quan ja s´havia entrat en els dos últims minuts, Tutti Baieli furta la bola i a porta buida estableix el 4 a 1 definitiu al 49.

Ara l´Enrile s´enfrontarà al Braga de Portugal en la semifinal que es disputarà el 12 de maig en seu encara per determinar. Els altres equips classificats son el Bassano Hockey i el Club Patí Vilanova.

ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo, Tutti Baieli, Carlos Pérez, Pere Cañellas i Pablo Sáez -cinc inicial- També van jugar César Candanedo, Juan José López i Lucas Martínez.
CE VENDRELL: Roger Molina, Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Xavi Costa i Cristian Rodríguez -cinc inicial- També van jugar Lluis Ferrer, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez i Toni Sánchez.