martes, 10 de abril de 2012

Hockey Patines: Noticias del Enrile PAS Alcoy

El Capità Pere Cañellas diu que "EL D'EL VENDRELL ÉS UN PARTIT HISTÒRIC PER A PODER FER MÉS HISTÒRIA"

L'Enrile PAS Alcoi, el Patí Alcodiam Salesià i la ciutat d'Alcoi estan davant una oportunitat històrica: per primera volta en la història de l'esport alcoià, un club pot arribar a la fase final d'una competició europea. Per a aconseguir-ho només cal remuntar el gol de desaventatge del partit d'anada contra el CE Vendrell. Guanyar per una diferència de dos gols i assolir per mèrits propis la Final Four de la CERS. 

El capitá de l'equip, Pere Cañellas, reclama l'esforç de tots: "el gol que ens ha de fer passar a la Final Four de la CERS l'ha de marcar l'afició. És un partit històric que ens permetrà continuar fent història. Nosaltres creiem en la victòria i volem que tota l'afició, que tot Alcoi, crega amb nosaltres".

Les espases començaran a creuar-se a partir d'este dissabte 14 d'abril a les 20.30. Una data que pot quedar en la memòria de tots. Des d'El Vendrell arriben notícies que s'omplirà un autobús d'aficionats, aficionats molt sorollosos com ja s'ha pogut comprovar en els partits de lliga d'esta temporada i la passada. Per aixó, el davanter diu que "hem de procurar que no s'escolten els crits d'ànim de l'afició contrària. Els nostres han d'ofegar les veus dels que arriben des de la localitat de Tarragona".

Els de Diego Mir van entrenar ahir de matí per primera volta esta setmana "i en les cares de tots nosaltres es reflexava la concentració i la mentalitat guanyadora que requereix un partit així".

La bona notícia és que ja va entrenar amb normalitat Juan José López després de la seua operació de menisc. És molt possible que estiga a les ordres de Diego Mir per al próxim dissabte. L'asturià no es resisteix a no tindre protagonisme en una fita tan important com esta.

Serà un partit molt complicat, amb dos rivals que es coneixen a les mil meravelles. En l'últim partit de lliga contra El Vendrell al Francisco Laporta, l'Enrile va arribar als dos últims minuts amb un avantatge de 3 a 1, però dos accions desafortunades van permetre els roig i negres empatar a 3.