jueves, 12 de abril de 2012

Hockey Patines: Previa del Enrile PAS Alcoy - El Vendrell

Diego Mir: "En els quarts de final de la CERS no es pot especular"

L´Enrile PAS Alcoi ho té clar. Dissabte, a partir de les 20.30 en el poliesportiu Francisco Laporta i contra El Vendrell, últim obstacle per jugar per primera volta en la història una Final Four d´una competició europea, "s´ha d´anar a pel partit des del primer minut de joc. No es pot especular", segons ha dit l´entrenador Diego Mir.

Mir afegeix que "el partit s´ha d´acarar de la mateixa manera tant si haguerem guanyat per un gol en el partit d´anada, com si haguerem empatat o, com és el cas, tenint una diferència en contra d´un gol". El técnic es pregunta "¿algú em pot dir com es gestiona una renda d´un gol en un partit d´hoquei?". I adverteix: "tampoc El Vendrell vendrà a especular".

El que està clar es que els jugadors que dirigeix Diego Mir hauran de gestionar molt bé tots els moments del partit, tindre molta paciència perquè l´encontre dura cincuanta minuts: "hem de ser capaços de controlar tots els factors psicològics que es presentaran al llarg del duel".

No hi ha cap dubte, i així ho reconeixen tant cos técnic i plantilla que "estem davant un dels reptes més bonics que se li pot presentar a un esportista. A més som conscients de que seria el primer club de la ciutat d´Alcoi que es classificaria per a una final europea".

Per últim i tal com ja va declarar ahir a www.pasalcoy.com el capità Pere Cañellas "hem de ser capaços de crear un ambient en el Pavelló b que jugue a favor dels nostres interessos, que siga una pista netament local".

Per altra banda, el president de l´Enrile PAS Alcoi, Andrés Hernández i el del CD Alcoyano, Juan Serrano esmorzaran este matí de dijous amb el cap d´esports del "Ciudad", Dany Vilaplana. Els dos clubs s´han agermanat i es recolzaran mutuament en els compromisos tan importants d´este dissabte. L´Alcoyano juga contra el Guadalajara per continuar en Segona Divisió mentre que l´Alcodiam es juga estar en una final europea.

També Radiotelevisió Valenciana ha estat gravant l´entrenament del primer equip i ha entrevistat Diego Mir i Pere Cañellas per informar del xoc de dissabte contra El Vendrell.