jueves, 26 de abril de 2012

Hockey Patines: Previa del Enrile PAS Alcoi - C.P.Vilanova

En busca de la tercera victòria consecutiva que allunye l'Enrile del descens

L´Enrile PAS Alcoi buscarà este diumenge a partir de les 12.00 al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta la tercera victòria consecutiva després de desfer-se en Copa CERS del Vendrell per 4 a 1 i golejar al C.P. Monjos a domicili per un contundent 1-7 en l´últim partit de lliga.

Enfront estarà el sempre complicat C.P. Vilanova. Un equip que de la mà de Josep Lluis del Riu sempre busca la verticalitat i la porteria contrària. No debades és el quart equip més golejador de la competició domèstica amb 78, només superat pel Barça, el Liceo i el Reus. A més els del Garraf també venen d´aconseguir la seua classificació per la Final Four de la Copa CERS i d´empatar a 4 a Les Casernes contra el Vic.

Potser el punt feble dels vilanovins siga la defensa tot i contar amb un porter de garanties com Luis Gil. Els blavets porten encaixats 81 gols, és el conjunt que més en recibeix després del cuer, el C.P.Monjos.

Per contra, l´Alcodiam ve de marcar-li set gols al C.P.Monjos. Els deixebles de Diego Mir semblen haver trobat la sort de cara al marc contrari ja que en dos partits n´han marcat onze. Contra el C.P. Monjos Pablo Sáez en va anotar dos; dos més Tutti Baieli, un Pere Cañellas i un altre Lucas Martínez.

La próxima jornada d´Ok Lliga pot tindre un bon premi si l´Enrile li guanya al Vilanova. El Voltregà recibeix al F.C. Barcelona. En cas de victòria els blaugrana podrien allunyar-se sis punts del descens i esperar amb molta traquil.litat la visita del Voltregà la penúltima jornada de lliga.

Serà també una jornada de retrobaments perqué en les files dels de Josep Lluis del Riu milita Manel García, que tan bon record va deixar a Alcoi la temporada passada.