jueves, 3 de mayo de 2012

Hockey Patines: El Vic, próxim obstacle de l'Enrile

El Vic, un equip amb dinàmica positiva

Si tots els equips de l´Ok Lliga són dificils de batre, el próxim rival de l´Enrile, el Club Patí Vic, té la dificultat afegida que arriba al Francisco Laporta inmers en una dinàmica molt positiva. 


Porta quatre jornades sense conéixer la derrota i encara que figure en la posició número 10 amb 23 punts no hi ha cap mena de dubte que, com diu Diego Mir, "és un conjunt fet per a estar entre els primers. No els han eixit bé les coses durant bona part de la temporada però són gent amb molta qualitat que, quan desperten, i sembla que estan despertant, tornaran a fer por".

Tot i això, l´entrenador de l´Alcodiam no vol mirar el rival: "A nosaltres no ens val una altra cosa que guanyar, que aconseguir els tres punts perquè després de les dos derrotes contra Vilanova i Igualada i l´empat del Voltregà contra el Barça i la seua victòria en la pista del C.P. Monjos el nostre marge d´error és mínim. Pero -continua Diego Mir- tot passa per nosaltres, passa per creure en les nostres possibilitats".

El C.P. Vic ve de guanyar en la pista del Noia per 3 a 4 en un partit molt igualat i que es va decidir per una falta directa quan restaven 30 segons. "És el que està passant en esta Ok Lliga. Quasi tots els marcadors es decideixen per detalls. Unes voltes cauen al teu costat, altres no". Diego Mir es refereix als dos pals que en dos penaltis van evitar que l´Enrile tragera un resultat posititu de Les Comes.

Els d´Osona van perdre el 24 de març de manera contundent contra el Barça per 7-0. Però des d´aleshores sempre han sumat: 4 a 3 contra el Monjos, 4 a 4 contra el Vilanova, 2 a 2 contra l´Igualada i el ja dit 3 a 4 contra el Noia. Els 23 punts aconseguits els dona la tranquil.litat de la permanència encara que intentaran escalar posicions en la taula.

El Vic va acomiadar Carles Figueroa, el tècnic més guardonat de l´hoquei espanyol, el passat 9 de març. Les rendes les va agafar Gerard Pujol que sembla haver donat en la tecla de la recuperació. 

L´última mesura de l´entrenador roig-i-blanc ha sigut deixar en la banqueta al porter Carles Grau per donar-li l´oportunitat a un altre jove com Elagi Deitg, porter reserva de la selecció espanyola sub 23 i que fa fer una gran actuació dimarts passat.