jueves, 10 de mayo de 2012

Hockey Patines: Noticias del Enrile PAS Alcoy


L'Enrile tindrà un"paper de protagonista"en la Final Four de la CERS 

LA SEMIFINAL CONTRA EL BRAGA A LES 19.00 DE DISSABTE ES PODRÀ VEURE PER WWW.STUDIO7HD.COM

En la competició europea, en la CERS, L'Enrile PAS Alcoi és també el més modest de tots els que han arribat a la Final Four però això no impedirà que "tinga un paper de protagonista", segons afirma l'entrenador de l'equip, Diego Mir. El técnic diu que serà una final molt igualada, on els quatre conjunts tenen les mateixes possibilitats d'emportar-se el guardó.
La primera semifinal enfrontarà a les 19.00 hores del dissabte 12 de maig al Enrile contra els portuguesos del Braga. A les 21.00 es mediran les forces els catalans del Vilanova contra el Bassano italià, anfitrió d'esta competició. No hi ha un favorit clar. Ni en les semifinals ni en la final s'enfronte qui s'enfronte. La final tindrà lloc a les 17.30 de diumenge 13.

L'Alcodiam ha arr ibat a esta Final Four per mèrits propis: "si estem és perquè ens ho mereixem. És cert que el club és un dels més modestos però hem sigut competitius en la Lliga Espanyola i en la Copa CERS. La competició europea -afegeix Diego Mir- és una competició que mai no se'ns havia donat bé però enguany ha sigut totalment a l'inrevés. Estem patint en l'Ok Lliga i disfrutant amb la CERS. La realitat és -continua el míster alcodiamista- que és un premi al treball que hem realitzat tots durant tot l'any"

A banda d'intentar aconseguir el guardó i jugar la temporada que ve la Lliga Europea, "hem de disfrutar del moment. És un moment per a assaborir-lo. És un fet històric per al club, per a la ciutat i per a tot l'hoquei valencià". Dit açò "anirem amb totes les nostres forces a per la Copa". A més el pavelló del Bassano és un dels més bonics d'Itàlia, on cap molta gent i on l'afició no para d'animar mai els seus.

Diego Mir ja ha estudiat al rival: "És un conjunt molt equilibrat i molt compensat. Combina gent molt jove internacionals per Portugal en la selecció sub 23 amb gent molt experimentada que ha jugat en equips com el Benfica i el Oporto. Són molt ordenats en defensa i llancen contraatacs quasi letals. 
Com bon equip portugués abusa del joc directe i intentaran que el partit es torne boig del primer a l'últim minut".

Tota la competició es podrà veure per www.studio7hd.com. Cal entrar en esta pàgina web i registrar-se.