viernes, 8 de junio de 2012

Hockey Patines: Declaraciones de Diego Mir, entrenador del Enrile PAS Alcoy

Diego Mir: "Que el Pavelló siga un infern per al Voltregà"

"HEM DE REPETIR L´AMBIENT CONTRA EL VENDRELL DE COPA CERS"

El cos tècnic i la plantilla no volen que es desaprofite l´avantatge que suposa jugar el partit contra el C.P. Voltregà a casa, davant l´afició d´Alcoi. L´entrenador Diego Mir ho té clar: "que el pavelló b del Francisco Laporta siga un infern per al Voltregà". El míster demana que "es repetisca l´ambient que es va generar quan vam jugar els quarts de final de la Copa CERS contra El Vendrell". A ningú se li escapa que la força de l´afició va ser determinant per voltejar un marcador advers. En aquella ocasió l´Alcodiam necessitava dos gols i va acabar guanyant 4 a 1.

Pel que fa al vessant tècnic el partit contra el Voltregà també pot ser semblant al de Copa CERS contra El Vendrell: "No eixirem a especular amb el marcador. En hoquei és molt d ificil controlar un gol amunt o un gol avall. Anirem a pel partit al cent per cent des d´el primer minut de joc i a intentar fer la major quantitat de gols possible".

El que també ha treballat molt durant tota esta setmana Diego Mir és el factor emocional: "exactament no sabrem la motivació dels jugadors fins que comence el partit. Segons com es desenvolpe haurem d´anar rectificant sobre la marxa el possible nerviosisme i ansietat de la plantilla per veure tant a prop la salvació". 

És evident que és una autèntica final. Si l´Enrile guanya per dos gols estarà un any més en Ok Lliga sense necessitat d´esperar a l´última jornada. Una derrota abocaría l´Alcodiam a Primera Divisió. Un empat o una victòria per la mínima obligaría a l´Enril e a guanyar en la pista d´El Vendrell (que té moltes opcions de classificar-se per a la Lliga Europea) i a esperar la punxada dels d´Osona contra el Blanes.

Del rival, Diego Mir espera "el seu joc directe i els seus xuts de llarga distància. Són un equip que no donen mai una bola per perduda, que corren durant els cincuanta minuts, molt batalladors i que compliquen sempre les coses". 

"Ara bé -continua el entrenador- crec que en estos moments, per joc i per resultats arribem en un millor moment que el C.P. Voltregà pero en un partit a vida o mort com este amb tants elements que controlar pot passar qualsevol cosa, però estic plenament confiat que aconseguirem l´objectiu".