martes, 5 de junio de 2012

Hockey Patines: L'Enrile PAS Alcoy assegura la permanència

Una victòria per dos gols contra el Voltregà assegura la permanència de l'Enrile PAS Alcoi

El de diumenge 10 de juny a les 12.30 del matí serà un partit no apte per a cardíacs. Enrile PAS Alcoi i C.P. Voltregà es juguen el ser o no ser en l'Ok Lliga. El resultat d'esta nit de dilluns del Voltregà, que ha perdut a Sant Hipòlit per 2 a 4 contra el C.P. Vic, fa que una victòria de l'Alcodiam per dos gols de diferència signifique la permanència un any més entre l'elit de l'hoquei sobre patins. L'Enrile va perdre per 2 a 1 a la pista del Voltregà.

També podría valdre una victòria per la mínima perquè l'Enrile té un avantatge de quatre gols en el gol average general. Però per a evitar problemes el resultat que donaria la permanència sense cap gènere de dubte seria una victòria per dos gols. De tota manera, els homes de Diego Mir depen en de si mateixa per aconseguir-ho.

Después d'este apassionant Enrile PAS Alcoi-C.P Voltregà quedarà només una jornada de Lliga en la que els d'Alcoi han de retre visita a El Vendrell i els de Sant Hipólit juguen a casa contra un Blanes que ja té tots els deures fets. Mentrestant El Vendrell encara té possibilitats de classificar-se per a la Lliga Europea i te ànims de revenja per la eliminació de la Final Four de la Copa CERS a mans dels alcodiamistes.