lunes, 4 de junio de 2012

Hockey Patines: Noticias del Enrile PAS Alcoy

Un punt a Blanes perquè l'Enrile continue depenent de si mateix:2-2

El punt que ha aconseguit este dissabte dos de juny l’Enrile PAS Alcoi a la pista del Blanes té molta importància. Permet a l’Alcodiam dependre de si mateix per salvar la categoría. Es situa empatat amb el Voltregà que té un partit menys ja que el disputarà este dilluns televisat per Teledeporte. Tot passa, doncs, per guanyar als de Sant Hipòlit el próxim diumenge 10 de juny a les 12.30 en el Poliesportiu Francisco Laporta.

El partit contra els de Ramón Benito no va ser gens senzill. Sobretot tenint en compte que en el minut 8 Lluis Teixidó avançava els de Girona. Els de Diego Mir no van perdre en cap moment la calma. Eren conscientes que restaven molts minuts i continuava sent molt important defensar la porteria de Luis Aceituno. I així va ser. El gol de l’empat no va arribar fins el minut 28, obra de Lucas Martínez. L’equip va anar de menys a més.

Pero cinc minuts després Lluis Teixidó avançava els locals en el marcador. Els de Blanes tenien ganes i necessitat de guanyar el partit si encara volien arribar a la quinta plaça, la que dóna accés a la Lliga Europea. Pero els blaugrana no ho van permetre i quatre minuts després Tutti Baieli feia de nou l’empat. I la victòria va estar a tocar de dits perquè quan faltavan huit minuts per acabar l’Enrile va errar una falta directa.

Shater Blanes: Lluis Teixidó, Javier Armengol, Alexandre Ridaura, Jepi Selva i Jaume Llaverola. Tambe han jugat Joan Manel Grassas, Kimi Ridaura

Enrile PAS ALCOY: Juanjo López, Pere Cañellas, Tutti Baieli, César Candanedo i Luis Aceituno –cinc inicial- També han jugat Lucas Martínez, Carlos Pérez i Pablo Sáez

1-0: Lluis Teixidó, minut 8
1-1: Lucas Martínez, minut 28
2-1: LLuis Teixidó, minut 33
2-2: Tutti Baieli, minut 37