viernes, 15 de junio de 2012

Hockey Patines: Último partido del Enrile PAS Alcoy en la Liga OK

L'Enrile PAS Alcoi s'acomiada de l'Ok Lliga a la pista d'El Vendrell


A ningú no se li escapa que el viatge a El Vendrell és intranscedent per a l´Enrile PAS Alcoi. Els homes de Diego Mir viatgen amb la moral molt baixa després d´haver perdut la categoria el passat diumenge 10 de juny davant la seua afició i després d´un partit envoltat de circumstàncies estranyes abans, enmig i després de la seua celebració i on els árbitres, l´andalús Joaquín López i el basc Dapena Taboada, es van convertir en els grans protagonistes.

També s´afegeixen altres factors que juguen en contra d´un bon resultat a El Vendrell. Pere Cañellas és baixa segura en haver vist la targeta roja en els últims moments del partit contra el C.P. Voltregà. El capità ha sigut un dels homes que més minuts ha jugat durant tota la temporada i es peça clau dins l´esquema dels blaugrana.

A més, els homes de Guillem Cabestany volen conservar la quinta plaça, classificació que dóna accés a la Lliga Europea de la temporada que ve i estan en disposició d´avançar, depenent dels resultats, a l´Igualada H.C., que ara ocupa el quart lloc.

Des de les xàrcies sociales també s´han escapat comentaris en els que els roig-i-negres tenen ganes de revenja en haver sigut eliminats per l´Alcodiam de la Final Four de la Copa CERS.

Tot i estos elements en contra, la profesionalitat demostrada durant tota la temporada per la plantilla de l´Enrile PAS Alcoi farà que tots els jugadors salten a la pista amb ànims d´aconseguir una victòria i endur-se una alegria abans de les vacances d´estiu.