martes, 24 de julio de 2012

Hockey Patines: El Enrile se refuerza con la cantera del Alcodiam

Kiko Rico i Deri Mataix s'incorporaran al treball del primer equip de l'Enrile

El junior de primer any, Kiko Rico i el juvenil també de primer any, Deri Mataix, s´incorporaran al treball de la primera plantilla de l´Enrile PAS Alcoi per decisió de l´entrenador Diego Mir, qui confia en estos dos joves valors del planter perquè intenten pegar el bot de qualitat que suposa jugar en una competició tan competitiva com és l´OK Lliga.

Tota la vida esportiva de Kiko Rico ha passat per l´Alcodiam. Ha estat en totes les categories i la temporada passada formava part de l´equip de Lliga Sur i del senior autonòmic. En este últim es va proclamar campió de lliga. El jove jugador ja alternava l´any passat els seus entrenaments amb els de la primera plantilla.

Deri Mataix tampoc no ha vestit una altra camiseta que la de l´Alcodiam. La temporada passada es va proclamar campió de lliga autonòmic infantil, segon en la Fase de Sector de Gandía i sext en el Campionat d´Espanya de Ripoll. També va aconseguir un meritori tercer lloc en el Campionat d´Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 16 disputat a La Corunya.