domingo, 8 de julio de 2012

Hockey Patines: L´Enrile Pas Alcoi jugarà en l´Ok Lliga la temporada 2012-2013

L´Alcodiam arriba a un acord amb el Geieg i li cedeix la plaça

L´Enrile PAS Alcoi estarà de nou entre els millors equips d´hoquei patins del món la pròxima temporada. El president del club, Andrés Hernández, ha arribat a un acord amb els dirigents del GEiEG que li han cedit la plaça a l´Alcodiam.

Les negociacions amb l´entitat de Girona van començar dijous passat. En conéixer la possibilitat de tornar a militar en la màxima divisió, Andrés Hernández va encetar una roda de converses amb patrocinadors i Ajuntament per veure la viabilitat económica del nou projecte. Segons el máxim mandatari de l´Alcodiam "ens és més rendible estar a l´Ok lliga que a Primera Nacional pels costos dels viatges, entre altres coses". L´acord es va firmar ahir dimecres en la seu de la Federació Espanyola de Patinatge a Barcelona.

Andrés Hernández ha afirmat que "anem a tindre una altra oportunidad en la máxima categoría. Crec que ens mereixem estar a l´OK Lliga perquè el descens va ser totalment inmerescut. Anem a fer una plantilla competitiva i serem capaços de fer un bon paper".

En este sentit, el president del Patí Alcodiam Salesià ha anunciat la cesió de David Aguilar, un junior de 19 anys que arriba a Alcoi en qualitat de cedit procedent del Noia. Andrés Hernández també ha avançat que està negociant el fitxatge d´un davanter d´àrea i que prové de la regió argentina de San Juan. Amb estes dos incorporacions l´equip estaria prácticament tancat a falta d´un porter. La plantilla es completaria amb una plaça que ocuparia un jugador de la pedrera que seria rotatòria, es a dir, jugaria qui Diego Mir considerara oportú en cada moment.

També cal dir que l´Enrile PAS Alcoi és propietari de la plaça que deixa en Primera Nacional. En este sentit, Andrés Hernández ha dit que "li oferim esta plaça, sense cost, a qualsevol equip de la Comunitat Valenciana que la desitge. Li la cediriem de bades pel bé de l´hoquei valencià i seria molt interessant que equips com el Cocentaina o el Muro pugueren fer-se en esta plaça"