domingo, 28 de octubre de 2012

Hockey Patines: Noticias del Patí Alcodiam Salesianos de Alcoy

L'Alcodiam b s'estrena en la Lliga Sud amb un bon triomf davant el Cocentaina: 4-1

Resultats dels equips de la base 27 i 28 d'0ctubre

Quatre minuts fatídics priven l'Enrile d'un millor resultat a Igualada: 6-0

L'Alcodiam s'enfrontará a casa el dijous 1 de novembre a les 12.00 contra el Lleida.

Està clar que en esta OK Lliga la més mínima distracció es paga car, molt car. Uns pocs minuts de falta de concentració o alguns desajustaments defensius marquen la diferència entre una derrota i un resultat positiu. Això és el que li ha passat hui a l'Enrile PAS Alcoi a la pista de Les Comes d'Igualada. Del minut set al onze ha encaixat tres gols, l'últim de penal, i ha fet que la nau que comanda Diego Mir anara sempre a remolc.

En la segona part, l'Alcodiam ha tingut les seues oportunitats, potser no per a voltejar un marcador de 4-0 però sí per a recuperar sensacions perdudes en la primera. Però el desencert en el llançament de falta directa i algunes aturades in extremis de Elagi Deitg han fet que els blaugranes remaren sense premi.

Però no hi ha temps de lamentacions i prácticament tampoc de mirar enrere. Dijous a les 12.00 en el Pavelló b del Francisco Laporta l'equip rebrà la visita del Lleida, un equip que ha golejat en esta jornada el Sant Feliu per 8 a 2. L'afició de l'Alcodiam es podrà retrobar amb un vell conegut i que va deixar molt bon sabor de boca i bons amics: Lluis Rodero.

Ficha Técnica

IGUALADA H.C: Elagi Deitg, Casadevall, Oriol Vives, Sergi Pla i Ton Baliu -cinc inicial- També han jugat Marc Muntané, Aleix Vera, David Cáceres i Marc Povedano.
ENRILE PAS ALCOI: Marcel Luzón, Juan José López, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial- També han jugat Marc Ortells, Kilian Aguilar i David Aguilar
6-0: Oriol Vivels, minut 47, de penalti

L'Alcodiam b s'estrena en la Lliga Sud amb un bon triomf davant el Cocentaina:4-1

Ha sigut una molt bona estrena de l'Alcodiam b en la Lliga Nacional Sud. I no tan sols pel resultat, sino també pel joc desplegat en el parqué del Pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi. Els joves jugadors dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañelles van tindre en tot moment el control del partit i també en tot moment van saber guardar l'esquena del porter Jesús García, qui també va tindre parades de mèrit en moments importants del partit.

Tot i el domini exercit per l'Alcodiam b, la primera part es va acabar 1-0. Però la sensació era que anirien caent els gols a poc a poc i que la victòria no s'escaparia. I va arribar el 2-0 tot i que el Cocentaina va posar una miqueta "l'ai" al cor en marcar el 2 a 1. Va ser un miratge per als visitants que van veure com la seua porteria era perforada dos voltes més.

Per altra part, el juvenil i el junior s'han imposat al Muro amb relativa facilitat. També han guanyat els seus partits l'iniciació a i el prebenjamí. L'única derrota que ha patit el Patí Alcodiam ha sigut en categoría iniciació a mans del CPP Raspeig.