jueves, 18 de octubre de 2012

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile PAS Alcoi vol recuperar el bon joc i les bones sensacions davant el Barça

Kilian Aguilar: "Per a nosaltres, el partit contra el Liceo ja no existeix"

La tercera jornada de l'OK Lliga li depara a l'Enrile PAS Alcoi la pedra més grossa: el Barça. Per a Kilian Aguilar, una de les cares noves d'este Alcodiam "l'objectiu d'este partit és començar de nou, com si fora el primer partit de lliga contra el CE Noia. Hem de ser capaços -continua el davanter- de recuperar el bon joc, les bones sensacions i a partir d'ací tot és possible".

El barceloní diu que "per a nosaltres el partit del Liceo ja no existeix. Està borrat". Tot i això la plantilla entona el "mea culpa": "A Riazor no vam eixir concentrats, vam estar a la expectativa, només pendents del que feien ells i una miqueta amb el cap avall. Se'ns va amuntegar la feina i no vam saber reaccionar a temps".

El grup que dirigeix Diego Mir ha reflexionat i ha analitzat totes les errades comeses a La Corunya "i estem convençuts que amb el treball que estem fent no es tornaran a repetir". Kilian Aguilar afegeix que "diumenge intentarem fer veure a l'afició d'Alcoi l'equip que podem arribar a ser".

Per a este jove jugador, el partit de diumenge serà molt especial. No debades prové del F.C. Barcelona. Amb el club de la Ciutat Comtal ha aconseguit proclamar-se Campió d'Espanya i de Catalunya dos voltes seguides en categoria junior i amb el Barça de Primera Catalana va ser Campió de la Copa Generalitat i va aconseguir ascendir l'equip a Primera Nacional.

A més, entrenava amb la primera plantilla del Barça durant la setmana "i per això serà un partit molt especial per a mi i la meua motivació tambe serà especial. Se'm farà estrany jugar contra ells".

El Barça només presenta una novetat respecte a l'any passat. Sergi Miras, ex alcodiamista, ha ocupat la plaça de Beto Borregán, que s'ha retirat.