lunes, 12 de noviembre de 2012

Hockey Patines: CP Voltregá (3) - Enrile PAS Alcoy (0)

La maledicció continua i l'Enrile se'n ve de buït de Sant Hipòlit

La bola parada ha sigut la clau de la derrota de l'Alcodiam

No hi ha res a fer. Sembla que l'Alcodiam està predestinat a no aconseguir mai cap resultat positiu de Sant Hipólit. Un any més l'equip se'n ve de buït i no ha sigut per falta de joc ni de ganes. La bola parada ha sigut la clau. El Voltregà ha disfrutat de cinc faltes directes i dos penaltis i n'ha convertit dos, mentre que els de Diego Mir han fallat tres penaltis i una falta directa. 

La primera part ha sigut de poder a poder, sense moltes ocasions de gol en cap porteria, si bé els locals han disfrutat d’un penalti al minut 12 de joc que no ha convertit Javier Armengol i un minut més tard d’una falta directa per una blava a Juan José López que tampoc ha aconseguit materialitzar Alex Rodríguez. Però en una jugada aïllada els d’Osona han aconseguit el gol faltant quinze minuts per finalitzar la primera part. Els locals han aguantat els últims cinc minuts amb nou faltes en contra. L’Alcodiam se’n ha anat als vestidors amb vuit.

Però a qui primer li han xiulat la dècima ha sigut a l’Alcodiam. I Luis Aceituno ha desbaratat esta nova ocasió per als homes de Ricard Ares. De seguida li ha tocat el torn a l’Enrile i és Juan José López qui té l’oportunitat però tampoc no l'aprofita. Luis Aceituno també s’ha encarregat de parar-li un altre penal a Juli Anguita en el minut 34. I en el 37 encara li pararia una altra falta directa per haver comés la quinzena a Alex Rodríguez. I poc després, de nou penalti, que en esta ocasió sí que es materialitzat pels locals després d’un llançament de Javier Argmengol, que falla, però la segona acció sí que es aprofitada per Eric Vargas.

En el 40 Marc Figa també ha disfrutat d’un penalti que no ha materialitzat i 17 segons després li han xiulat al mateix Figa una targeta blava. La consegüent falta directa la tornen a convertir els d’Osona.

En el 44, Juan José López ha tingut una altra oportunitat d’escurçar diferències mitjançant un penalti comés a Marc Figa. Però Roger Torelló ho ha impedit. I quan faltaven 3 minuts per acabar el partit és Marc Figa qui s’atreveix de nou des del punt fatídic. Tampoc aconsegueix allotjar la bola en la xàrcia. 

Ficha Técnica

CP VOLTREGÀ: Roger Torelló, Xavi Lledó, Juli Anguita, Javier Armengol, Jordi Romeu –cinc inicial-. També han jugat Adrià Hernández, Alex Rodríguez i Jaume Molas. 
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Juan José López, Marc Ortells, Carlos Pérez, Marc Figa -cinc inicial-. També han jugat David Aguilar i César Candanedo. 
GOLS:
1-0: Jaume Molas, minut 15
2-0: Eric Vargas, minut 38, de penalti
3-0: Alex Rodríguez, minut 40 de falta directa.