viernes, 23 de noviembre de 2012

Hockey Patines: Noticias del Patín Alcodiam Salesianos

El Cájar de Granada, nova prova per a l'Alcodiam B de Lliga Sud

Horaris dels equips de la base per al 24 i 25 de novembre

L'Enrile visita la pista del CP Calafell, un cuer amb trampa

El partit es disputarà a les 20.00 al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll

El partit que l'Enrile PAS Alcoi disputarà este dissabte al poliesportiu municipal Joan Ortoll té trampa. El C.P Calafell és actualment el cuer de l'OK Lliga amb només tres punts, conseqüència de tres empats, però té homes com el porter David Arellano o el davanter ben conegut a Alcoi com David Ros que en qualsevol moment poden despertar.

D'esta opinió és el jugador de l'Alcodiam Marcel Luzón "Linu": "El Calafell està ahí perquè també està tenient mala sort i esperem que continuen així almenys fins diumenge". El de Mollet dels Vallés afegeix que "ser cuer a estes alçades de la temporada no vol dir res. Només ens hem de fixar en el cas del Maçanet, que s'ha reforçat molt bé i té equip per a estar de mitja taula en amunt".

Precisamente este dijous s'ha conegut la destitució de l'entrenador del Maçanet, Jordi Roca per la mala trajectòria de l'equip en este inici de temporada tot i la victòria dissabte passat davant l'Igualada. El seu substitut serà Iván Sanz.

A banda dels esmentats David Ros, que porta sis dels désset gols a favor del C.P. Calafell i del porter David Arellano caldrà estar molt atents a altres homes com Marc Vergés, un ex alcodiamista que ja porta quatre gols o Borja Ferrer.

Pel que fa a l'Enrile PAS Alcoi, Linu considera que "no s'està defensant malament però no estem encertats cara a porteria. Estic segur que a la que agafem una miqueta de confiança obrirem la llauna i començaran a arribar els gols".

Després de la derrota per dos a sis a casa davant el Lloret, l'equip ha fet una reunió i un dinar de germanor "per fer grup, i per demostrar que tots estem units i que podem traure este projecte endavant. De fet, en les reunions que hem tingut no hem parlat d'altra cosa que de mirar cap endavant. La veritat és que tots els jugadors veiem el futur amb optimisme".

El Cájar de Granada, nova prova per a l'Alcodiam B de Lliga Sud

L'Alcodiam b de Lliga Sud té una nova prova important este cap de setmana. Visita el Pavelló b del poliesportiu Francisco Laporta el Cájar de Granada. El partit serà a les sis de la vesprada i l'equip de joves jugadors alcoians que dirigeixen Lorenzo Pastor i Pere Cañellas volen retrobar-se amb la victòria en esta lliga nacional després d'haver perdut la setmana passada en el doble desplaçament a la pista del Claret de Sevilla i a la de Burguillos del Cerro.

El Cájar de Granada ocupa ara la quarta posició després de tres partits disputats. En el primer partit de Lliga van empatar a sa casa contra el Club Patí Muro a 4 gols. Van sucumbir a Sevilla per 6 a 3 i li van guanyar la setmana passada al Hoquei Club Cocentaina per 10 a 8, esta volta a Granada. El Cájar té la ferma intenció de classificar-se per a la fase d'ascens a Primera Nacional i arribarà a Alcoi amb la intenció de aconseguir els tres punts perquè no s'escapen els tres primers.

Horaris dels equips de la base per al 24 i 25 de novembre

Per altra banda, les categoríes inferiors del club tenen compromisos tant dissabte com diumenge. L'iniciació b jugará a Cocentaina dissabte, mentre que diumenge, iniciació, prebenjamí, benjamí i aleví se les veuran amb el CPP Raspeig. També cal comentar que aprofintant el viatge del Cájar de Granada de Lliga Sud es desplaçarà a Alcoi un conjunt aleví d'aquella ciutat andalusa.

El conjunt dels partits es:

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE
  • 11.45: Cocentaina-Alcodiam b, iniciació
  • 17.00: Alcodiam-Cájar de Granada, aleví
  • 18.00: Alcodiam-Cájar de Granada, Lliga Nacional Sud
  • 20.00: C.P. Calafell-ENRILE PAS ALCOI, OK Lliga

DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE
  • 9.00: Alcodiam A-CPP Raspeig, iniciació
  • 10.00: Alcodiam-CPP Raspeig, prebenjamí
  • 11.00: Alcodiam-CPP Raspeig, benjamí
  • 12.00: Alcodiam-CPP Raspeig, aleví