miércoles, 7 de noviembre de 2012

Hockey Patines: Previa del CP Voltregá - Enrile PAS Alcoy

L'Enrile viatja a Voltregà disposat a trencar totes les estadístiques

La plantilla, convençuda d'aconseguir la primera victòria al pavelló de Sant Hipòlit

Cada equip te la seua particular "bèstia negra" i les seues pistes maleïdes. Per a l'Enrile PAS Alcoi eixe equip és el CP Voltregà i eixa pista el pavelló municipal de Sant Hipòlit. L'Alcodiam no ha guanyat mai en el terratzo de la comarca d'Osona, ni tan sols ha aconseguit l'empat. I ja va sent hora. La temporada passada es va estar a punt. Quan faltaven 7 segons per finalitzar l'encontre amb empat a 1, una falta inexistent de Carlos Pérez va suposar la dècima d'equip i el gol de la victòria per als de Girona.

"La veritat és que és un equip que no ens porta bons records -diu el jugador alcoià de l'Alcodiam-. Eixe error arbitral ens va privar d'un punt i també tenim en ment el partit al Francisco Laporta, amb tot el que va succeïr a la pista i el consegüent descens de categoría".

Però això ja està totalment oblidat i l'equip viatja a Sant Hipòlit "disposat a trencar totes les estadístiques i aconseguir la primera victòria des que l'Enrile està en l'elit de l'hoquei estatal". Per a confirmar la ferma voluntat de traure un resultat positiu, el de la pedrera afegeix que "a pesar de la derrota les sensacions a Sant Feliu foren molt positives. Vam arribar moltes voltes a porta i ens va faltar una miqueta d'efectivitat". Carlos Pérez també és conscient que per a doblegar el Voltregà "nosaltres no podem cometre errors; hem d'estar molt concentrats del minut 0 al 50. La veritat és que en els inicis de cada partit ens ha faltat una miqueta de concentració i han vingut els gols".

El CP Voltregà presenta dos novetats importants respecte a la plantilla de l'any passat. Han fitxat Xavier Armengol, del Blanes i a Xavi Lledó, del GEiEG. Està més que clar que l'home referència enguany serà Armengol. També per al defensa alcoià que diu que "en la meua opinió, i amb esta incorporació, el Voltregà té millor equip que la temporada passada".

Els blanquiblaus han guanyat els tres partits que han jugat a casa, si be sembla que els costa fer gols donat els resultats tan curts que han aconseguit: 2 a 1 contra l'Igualada, 2 a 0 contra el Lleida i un altre 2 a 1 contra el Sant Feliu.