jueves, 6 de diciembre de 2012

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile Pas Alcoy

L'Enrile PAS Alcoi s'enfronta de nou al "fantasma" de l'equip cuer

Kilian Aguilar:"Hem de fer la nostra feina i oblidar-se'n del rival"

Es torna a repetir la història. De nou, l'Enrile PAS Alcoi ha de visitar la pista de l'equip que tanca la classificació de l'Ok Lliga, en esta ocasió la del Shum Maçanet, i, desgraciadament, els precedents no són gens bons. Cada volta que s'ha enfrontat contra el cuer fora de casa, els d'Alcoi han acabat perdent. Va passar a Sant Feliu i Calafell. Tampoc no demostra res. Només confirma la igualtat d'esta competició.

Com a Calafell i a Sant Feliu "el Shum Maçanet és un rival directe -diu Kilian Aguilar- i necessitem guanyar per a eixir del descens".

El barceloní diu que "ells tenen un molt bon equip. Però l'hoquei és així. Unes voltes estas dalt i altres avall. Però això no ens ha d'importar. Nosaltres hem de fer la nostra feina i oblidar-se'n del rival i buscar la victòria jugant com diumenge passat contra el C.P Vilanova".

Precisament en eixe partit contra el C.P Vilanova, Kilian Aguilar va ser el protagonista de l'última jugada gràcies a la qual els de Josep Lluis del Riu es van emportar un inmerescut punt. Per al davanter blaugrana no hi ha dubte: "jo porte la bola i és Jordi Ferrer qui ve a buscar el meu cos per deixar-se caure i l'àrbitre va xiular la décima falta". 

El mateix Ferrer va ser l'encarregat de llançar la máxima falta i, en una acció molt afortunada, va establir el definitiu 3 a 3 quan restaven vint segons per finalitzar el partit.

Curiosament l'àrbitre que va xiular la dècima falta en contra és el germà de Ivan Sanz, entrenador que ha substituït fa dos setmanes Jordi Roca en la banqueta del Shum Maçanet.

Kilian Aguilar també coneix bé Ivan Sanz de la seua etapa a Mataró i opina que "és un home que pot donar-li al Shum Maçanet la tranquilitat que necessita perquè com a conseqüència de la situació que travessen estan practicant un joc molt precipitat".

Els roig-i-blancs venen de perdre per 2 a 1 a la pista del Sant Feliu. Només han aconseguit dos victòries en el que portem de temporada però la veritat és que han sigut dos triomfs de mèrit. Li va guanyar al Noia 4 a 2 en la seua pista en la quinta jornada i va ser capaç d'assaltar la de l'Igualada per 4 a 5 en la vuitena.