jueves, 20 de diciembre de 2012

Hockey Patines: Campaña Solidaria del Enrile PAS Alcoy

La primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi anima a donar aliments solidaris

Crida a tot Alcoi per ajudar els més necessitats


Pas endavant de tots els membres de la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi per ajudar els més necessitats. Amb la foto que es pot veure més avall, els jugadors de l'Alcodiam volen fer una crida perquè els veïns d'Alcoi pugen aliments no peribles al llarg de tot el cap de setmana al Poliesportiu Francisco Laporta.

L'Alcodiam anima a tots els seus socis i abonats a portar aliments no peribles al Pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta. La Creu Roja els arreplegarà dissabte a partir de les 18.30 coincidint amb els partits que juguen els equips de la base contra el H.C. Cocentaina i el diumenge a partir de les 11.30, poc abans que comence el partit d’OK Lliga entre l’Enrile PAS Alcoi i el Club Patí Vic. Tot aquell no soci que porte aliments tindrà l’entrada gratuïta per a este partit.

Patinada popular per a tots amb la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi

Serà este dissabte 22 de desembre de 11.00 a 12.30 en el Francisco Laporta

Serà una jornada molt divertida i a la qual tots estan convidats. De 11.00 a 12.30 en el Pavelló B del Francisco Laporta tota la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi estarà esperant a tots els xiquets/xiquetes que vullguen acudir per patinar una estona. L'acte està obert tant als jugadors més xicotets de la base com als que no s'han posat mai uns patins. No faltes. T'esperem.