viernes, 21 de diciembre de 2012

Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

La plantilla de l'Enrile, conscient que li deu una victòria a l'afició

Diumenge s'enfronta al Vic, l'equip menys golejat de l'OK Lliga

L'objectiu és clar i els jugadors de la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi estan ben conscienciats: oferir-li una victòria a l'afició. Així ho afirma Marc Figa que considera que "estem en deubte amb l'afició. Ho sabem. Estem treballant molt bé per a oferir-li una victòria. El que passa -afegeix el de Girona- és que les coses no ens estan eixint. Cada volta ens costa més fer gol".

I especialment complicat serà fer-li un gol al Club Patí Vic este diumenge 23 a partir de les 12.00 en el Pavelló B del Francisco Laporta. Els d'Osona és el conjunt menys golejat de l'OK Lliga. Només n' han encaixat 18. El secret, segons Marc Figa és que "és un equip que basa el seu joc en la defensa. Són molt defensius i no perden el cap en atac". També cal fer esment de la gran temporada que està fent Carles Grau i de la tranquil.litat que Ferran Pujalte li ha donat al conjunt. 

Un mal que està afectant l'Enrile és la bola parada. No hi ha ni sort ni encert en els penaltis ni en les faltes directes i això que "entrenem i entrenem este tipus de jugades. Quan un de nosaltres va a llançar-les tenim confiança però supose que en la dinàmica actual estem pensant massa en la transcendència que pot tindre un penal o una falta directa", sentencia el davanter de l'Alcodiam.

Potser el Vic siga un dels conjunts més equilibrats de la competició. Han fitxat pe a esta temporada a Roger Rocasalbas, procedent de l'Igualada i a Cristian Rodríguez, d'El Vendrell. El primer, amb 31 anys porta 14 gols. El segon, amb 24 en duu 10. Entre els dos han marcat més de la meitat de tots els gols dels roig-i-blancs. Amb ells està el incombustible capità Titi Roca, Jordi Carbó i Romà Bancells. Amb estos fils, els vigatans ja ocupen la tercera plaça en la classificació.

L'Enrile tendrà la baixa del seu capità Juan José López en veure tres targetes blaves en l'últim partit de lliga contra el Shum Maçanet.