jueves, 3 de enero de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile vol aprofundir en les ferides del Reus

Els del Baix Camp poden deixar escapar el tren de la Copa del Rei

L'Enrile PAS Alcoi viatja este divendres cap a Reus amb la intenció d'aprofundir en les ferides dels homes de Alejandro Domínguez. Els del Baix Camp porten tres derrotes consecutives i una cuarta es faria prácticament dir adéu a les aspiracions de classificar-se per a la Copa del Rei.

No travessen un bon moment de forma els roig-i-negres. Han perdut contra l'Igualada a les Comes per 5 a 3, a casa contra un sorprenent Lleida per 2 a 4 i també es van deixar els tres punts en la pista del Sant Feliu per 5 a 3. Esta ratxa negativa ha fet que els reusencs estiguen classificats en el nové lloc amb 17 punts, empatats amb el huité, el Lloret. Una derrota en sa casa contra l'Alcodiam significaria que els homes de Alejandro Domínguez se l'haurien de jugar en la pista del Lloret la setmana que ve.

Les derrotes han coincidit amb la sanció de dos partits per agressió a un jugador de l'Igualada, de Raül Marín, tot i que enguany el títol de golejador del seu equip se'l està emportant Jordi Adroher amb 14. El ex alcodiamista en porta 12.

Potser també el Reus estiga patint la falta d'efectius. Jordi Adroher, Jordi Molet, Albert Casanova i Raül Marín més l'incombustible porter Guillem Trabal són la columna vertebral veterana d'un equip que s'ha hagut de completar amb gent mol jove.

Per la seua banda, l'Enrile PAS Alcoi recupera a Juan José López, sancionat l'última partit de lliga contra el Vic. L'Alcodiam encara no ha sigut capaç de traure res positiu fora del Francisco Laporta i en la pista del Reus no ha aconseguit puntuar mai.