Hockey Patines: Noticias remitidas por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile PAS Alcoi ven molt cara la seua derrota a Reus:5-2

L'Alcodiam domina la segona part i només Trabal evita la remuntada

Canal 9 dos retransmetrà en directe l'Enrile PAS Alcoi-CE Vendrell

El Reus ha eixit a per totes. Era conscient que una derrota contra l’Enrile l’apartaria definitivament de la Copa del Rei. Però no li ha sigut fácil foradar la porteria defensada per Marcel Luzón “Linu”. Han hagut de passar 15 minuts perquè Raül Marín posara l’1-0 justament després de que Alejandro Domínguez sol.licitara un temps mort, precisament perquè veia que l’atac del seu equip no era tot el fluïd que ell desitjava. Instants després, Linu li para un penal a Albert Casanovas. No obstant, semblava que amb el 2 a 0 i el 3 a 0 el partit estava finalitzat, però de nou el capità de l’Alcodiam, Juan José López ha clavat als de Diego Mir en el partit a un minut d’acabar la primera part.

Però només es portaven sis minuts de la represa i Raül Marín ha fet el 4 a 1. El davanter roig-i-negre reapareixia després d’una sanció de dos partits i ho ha fet marcant gols. Juan José López ha fet el 4 a 2 tres minuts després des del punt de penalti, una pena máxima que han comès sobre el capità de l’Alcodiam. A partir d’ací els que han patit de valent han sigut els locals que han trobat en Guillem Trabal el seu millor home. Una molt bona triangulació entre César Candanedo, David Aguilar i Juan José López o una bona internada de Carlos Pérez inmediatament després han posat l’ “ai” al cor dels aficionats en el Palau d’Esports de Reus.

Però la possible remuntada s’ha escapat quan els àrbitres han xiulat un penal en contra a falta d’un minut i mig per finalitzar l’encontre. Albert Casanovas sí ha batut Linu en esta ocasió.
REUS DEPORTIU: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Joan Salvat, Xavi Rubio i Raül Marin –cinc inicial-. També han jugat Marc Ollé, Jordi Adroher i Jordi Molet
ENRILE PAS ALCOI: Marcel Luzón, Carlos Pérez, Marc Figa, Juan José López i Kilian Aguilar. –cinc inicial-. També han jugat Marc Ortells, César Candanedo i David Aguilar
4-2: Juan José López, minut 34, de penalti
5-2: Albert Casanovas, minut 49, de penalti.

Serà dissabte 12 de gener a les 17.15 en el Francisco Laporta

El partit del pròxim dissabte 12 de gener entre l'Enrile PAS Alcoi i el CE Vendrell serà retransmés per les càmeres de Canal 9 dos, el segon canal de TVV. L'encontre començarà a les 17.15 en el Pavelló B del Francisco Laporta.