jueves, 24 de enero de 2013

Hockey Patines: Previa del Blanes - Enrile PAS Alcoy

L'Enrile PAS Alcoi vol aprofitar la pressió del Blanes

Els de la Costa Brava busquen una carambola per classificar-se per a la Copa del Rei

L'Enrile PAS Alcoi vol traure profit de la pressió que segurament tenen els jugadors del Blanes. Amb una plantilla molt ben reforçada amb les incorporacions de Francesc Bargalló (Noia) i de Ferran Formatjé (Igualada), els de la Costa Brava haurien d'estar lluitant pels primers llocs de la taula. Tanmateix, ocupen el lloc número dotze amb 16 punts.

Els de la Selva necessiten una autèntica carambola per classificar-se per a la Copa del Rei. Necessiten véncer a l'Enrile PAS Alcoi i que punxen Noia, Voltregà, Igualada i Lloret. No estar a la Copa del Rei també els suposa un fort colp.

La pressió també els pot vindre pels últims resultats. En OK Lliga han perdut a la pista del Sant Feliu i només van poder traure un empat a quatre a casa contra el Lleida. L'últim revés sofert pels de Blanes ha sigut l'eliminació de la Copa CERS en haver empatat a 3 en la pista del Breganze italià i haver perdut a casa contra tot pronòstic per 3 a 4.

Esta tesis la corrobora el jugador de l'Alcodiam, Marc Figa. El de Girona diu que "està clar que és un equip fet per a estar més adalt i sí que és de veres que poden tindre més pressió". Preguntat sobre les causes d'este mal rendiment del Blanes el davanter assegura que "no ho sé i tampoc no m'interessa. Nosaltres no estem pendents del que passa en altres equips. Ens concentrem en nosaltres mateixos, a corregir allò que sabem que s'ha de corregir i a millorar i entrenar dia a dia".

Marc Figa afegeix que "nosaltres anem a buscar els tres punts. L'últim partit de Lliga ens va deixar un gust amarg pel resultat però es van poder veure moltes coses positives d'este equip". 

Entre les coses positives van estar els gols marcats per Marc Figa i César Candanedo. "Esperem que siga el primer de molts més perquè està clar que el nostre hàndicap està en els gols a favor".

L'Alcodiam ja ha assaltat la pista del Blanes en altres ocasions. Segons les estadístiques facilitades per Paco Llácer, els de Diego Mir van guanyar en la temporada 2005-2006 (1-2) y en la 2009-2010 (2-3). La temporada passada es va aconseguir un empat a dos, empat que va permetre seguir lluitant per la permanència.