miércoles, 23 de enero de 2013

Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

El Patí Alcodiam Salesià compon el seu himne oficial

L'Alcódiam organitza el X Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic Grup Xou

Serà el dissabte 9 de febrer al Poliesportiu Francisco Laporta

Les millors patinadores i els millors patinadors de la Comunitat Valenciana es donaran cita el próxim dissabte 9 de febrer al Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi. El Patí Alcódiam organitza el X Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic Grup Xou en col.laboració amb el Centre d'Esports d'Alcoi i la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana. 

El Patí Alcodiam Salesià compon el seu himne oficial

Serà presentat el dimecres 30 de gener a les 20.30 a la Sala d'Audiovisuals del Col.legi Salesià

El Patí Alcodiam Salesià ja té himne oficial. Després de molt de temps estudiant i valorant propostes eixirà a la llum pública el pròxim dimecres 30 de gener i serà presentat en un acte a la Sala d'Audiovisuals del Col.legi Salesià.

Després de 62 anys d'història, la Junta Directiva que presideix Andrés Hernández, ha considerat que era el moment d'agumentar el patrimoni cultural d'un club fundat el 1951 i que pertany a tot Alcoi.

La lletra del himne oficial del Patí Alcodiam gira entorn al crit de querra que durant anys han utilitzat tots els equips del club, es a dir, el "guanyar, guanyar, guanyar", perquè per a l'Alcòdiam, competir cada setmana, ja és guanyar. També fa referència als aspectes que caractieritzen el club: humilitat, treball i esforç. També pretén ser un homenatge a l'afició d'Alcoi que sempre ha recolzat el club en estos més de sisanta anys d'história.

La música del himne és de Xavier Ivànyez, líder del grup de música de Xixona Mugromán i del seu company Paco Alemañ, mentre que la lletra és del mateix Xavier Ivànyez i del periodista Marc Grau.

Durant els próxims dies anirem desvetlant més secrets de la presentació que tindrà lloc el próxim dimecres.