sábado, 2 de febrero de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Diego Mir: "L'equip està conjurat per començar a sumar ja"

L'Enrile comença contra el Noia una segona volta conscients de la delicada situació

L'Enrile PAS Alcoi viajta este dissabte cap a Sant Sadurní d'Anoia conscient de la seua delicada situació i Diego Mir és el primer a reconéixer que cal començar a sumar ja i, segons l'entrenador blaugrana "l'equip està conjurat per a fer-ho. La gent treballa dur perquè l'única solució és traure els tres punts, siga fora, siga a casa."

Tot i això el grup que lidera Diego Mir no vol obssessionar-se: "Nosaltres mateixos ens fariem un flac favor si començarem a fer càbales sobre quants punts necessitem per aconseguir l'objectiu. Hem d'anar partit a partit i només pensar en el pròxim rival. La resta ja vindrà".

Respecte a l'oponent de dissabte, Diego Mir no sap quin CE Noia es pot trobar. El que ha perdut en la seua pista contra el Vendrell per 2 a 8 o contra el Voltregà per 2 a 5 o el que ha sigut capaç de doblegar al Blanes en la seua pista per 2 a 4 o guanyar-li al totpoderós Liceo per 3 a 2.

L'Alcodiam va ser capaç de guanyar-li al CE Noia en l'estrena d'esta temporada al Francisco Laporta per 6 a 4 en un gran partit dels homes de Diego Mir, qui considera que eixos tres punts "poden tindre un factor anímic positiu en la plantilla, perquè demostra que sí que podem guanyar a qualsevol equip de l'Ok Lliga.