miércoles, 13 de febrero de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Quico Rico disfruta dels seus primers minuts en OK Lliga al Palau

Dur correctiu del Barça a l'Enrile: 8-1

La millor notícia d'esta nit la trobem en el fet que un altre jove de la pedrera, en esta ocasió, el junior de primer any, Quico Rico, ha disfrutat dels seus primers minuts en l'OK Lliga. I ha debutat en un escenari idilic com és el Palau Blaugrana. Quico Rico havia estat allunyat de les pistes durant algunes setmanes per culpa d'una lesió muscular i hui Diego Mir l'ha fet saltar al parqué.

El partit que l'Enrile ha disputat esta nit de dimarts a Barcelona ha estat marcat pel primer minut i pel quint. En els primers sisanta segons, Sergi Panadero ha engaltat un xut perfecte per l'escaire i ha batut Luis Aceituno. En el cinc, Juan José López ha errat un penal molt clar comés sobre Marc Figa. A partir d'ací el domini dels homes de Gabi Cairo ha sigut constant i la primera part ja ha acabat amb un 5-0.
Barcelona F.C.: Sergi Fernández, Pablo Álvarez, Reinaldo García, Sergi Panadero i Marc Torra –cinc inicial- També han jugat Marc Gual, Sergi Miras, Josep María Ordeig i Marc Julià
Enrile PAS Alcoi: Luis Aceituno, Marc Figa, Carlos Pérez, César Candanedo i Juan José López –cinc inicial-. També han jugat Kilian Aguilar, Marc Ortells, David Aguilar i Quico Rico.