Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

L'Alcodiam b li guanya al líder de la Lliga Nacional Sud: 4-2

Victòries de tots els equips de la base del Patí Alcódiam

L'Enrile paga la falta d'efectivitat i cau davant l'Igualada: 2-4

Els d'Alcoi porten el pes del partit però els catalans s'emporten massa premi

L'Enrile PAS Alcoi ha portat el pes del partit contra l'Igualada. El domini ha sigut pràcticament total durant els cincuanta minuts però els d'Alcoi han tornat a pagar molt car la falta d'efectivitat davant portería. Les ocasions han sigut innombrables però enguany la bola no vol entrar en les xàrcies contràries i els de Diego Mir han sigut incapaços de retallar diferències amb la salvació de la classificació, que s'allunya un punt més després de l'empat del Shum Maçanet davant el Blanes.

Juan José López ha sigut qui primer ha colpejat amb una jugada individual preciosa. Amb este avantatge s'ha arribat al descans i les sensaciones eren molt positives. L'Igualada no creava perill davant la porteria de Linu i es limitava a xuts llunyans que poc inquietaven al porter local.

En la segona ha sigut l'Igualada qui s'ha trobat amb la fortuna de que César Candanedo desviara un xut que ha despistat per complet Linu, però l'equip ha continuat apretant de valent.

En el minut 32 ha pogut estar la clau del partit. Segons l'acta de l'encontre, Marçal Casadevall colpeja a l'altura de la cintura a César Candanedo i este, segons els árbitres, respon pegant-li un colp d'estic a la cella. Marcel Casadavall ha intentat agredir César Candanedo quan estava a terra. Els árbitres han xiulat falta directa a favor de l'Alcódiam. En segon instància, Juan José López ha llançat la bola al travesser, el que haguera significat el 2-1. Poc després Ton Baliu posava l'1-2. Encara s'han refet els d'Alcoi i han aconseguit de penal empatar.

Però en un seguit de rebots dins l'àrea els igualadins s'han avançat quan faltaven quatre minuts tot i que el joc continuava sent de l'Enrile. El quart gol a falta de deu segons és pràcticament una anècdota.
Ficha Técnica
ENRILE PAS ALCOI: Maçel Luzón, Juan José López, Carlos Pérez, César Candanedo i Marc Figa -cinc inicial- També han jugat Kilian Aguilar i Marc Ortells
IGUALADA H.C.: Elagi Deitg, Marçal Casadevall, Sergi Pla, Ton Baliu i David Cáceres -cinc inicial-. També han jugat Oriol Vives i Marc Povedano
2-4: Ton Baliu, minut 50

En un molt bon partit, l'Alcódiam b li ha guanyat per 4 a 2 al líder de la Lliga Nacional Sud, el Club Patí Muro. Els visitants s'han avançat en el marcador però els joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor y Pere Cañellas han sabut refer-se inmediatament i han posat un parcial d' 1 a 3.

Cristian Santiago ha sigut l'autor de tres gols de molt bella factura i no menys preciós ha sigut el que ha marcat Quico Rico. Però la veritat és que tot el grup ha estat a un molt bon nivell i l'equip ha dominat completament l'encontre.

Este resultat és molt important de cara a les aspiracions de l'Alcódiam b per a classificar-se per a la fase d'ascens a Primera Nacional que tindrà lloc a Sevilla en el mes de maig.

Per altra banda, tots els equips de la base del Patí Alcódiam ha guanyat els seus encontres. Prenbenjamins, benjamins i alevins al Villena, mentre que el Senior ha doblegat el Floreal b.