miércoles, 6 de marzo de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Treballada i important victòria de l'Alcódiam contra el Burguillos en Lliga Sud: 7-6

L'equip aleví, classificat matemàticament per a la Fase de Sector

Important victòria de l'Alcódiam b davant el Burguillos d' Extremadura que li permet accedir a la tercera posició de la lliga regular de nacional sud i intentar fer un sprint final per accedir a la fase d'ascens a Primera Nacional.

Com es pot comprovar pel resultat, 7 a 6, el partit va ser molt complicat i els tres punts van arribar a pocs minuts per al final. Els extremenys van inaugurar el marcador i els joves jugadors alcoians dirigitis per Lorenzo Pastor y Pere Cañellas el van voltejar fins al 3 a 1. Una reacció dels visitant va posar el 3 a 4 i al descans el marcador va reflectir un empat a 4.

En la segona part els dos equips s'intercanviaven colps i més colps i els empats es succeïen fins que a falta de tres minuts l'Alcódiam b establia el definitiu 7 a 6.

Pel que fa a la resta d'equips de la base del Patí Alcódiam Salesià, amb la victòria de l'aleví este cap de setmana contra el Tecnisport de Castelló, l'equip que entrena Juan José López s'assegura la classificació matemàtica per a la Fase de Sector.