viernes, 22 de marzo de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

L'Alcódiam b tanca la Lliga Sud dilluns a casa del Cocentaina

Horaris dels equips de la base del Patí Alcódiam per a dissabte 23 de Març

L'Enrile busca davant el Sant Feliu una victòria a casa cinc mesos després

La plantilla de l'Enrile PAS Alcoi vol donar-li a l'afició una alegria en forma de victòria al Francisco Laporta. Des del 20 d'octubre, quan els de Diego Mir li van guanyar al Barça, que l'Alcódiam no aconsegueix véncer a casa.

Tampoc no serà fàcil, perquè enfront estarà el CHP Sant Feliu, un equip que ocupa la posició número 14 amb dihuit punts empatat amb el 13, el Shum Maçanet. El Sant Feliu, per tant, intentarà arrancar els tres punts del parqué blau d'Alcoi per esquivar les places de descens. A més, els de Girona tenen una molt bona oportunitat perquè els de la Selva se les veuen amb el líder, el Liceo de la Corunya.En el partit d'anada l'Enrile PAS Alcoi va perdre per 3 a 1.

El comité de competició li lleva un partit de sanció a César Candanedo
La bona notícia és que el Comité de Competició de la Federació Espanyola de Patinatge li ha llevat un dels dos partits de sanció a César Candanedo. A l'asturià li van caure dos partits de sanció en entendre els col.legiats que havia agredit a Marçel Casadevall en el partit contra l'Igualada. El club va presentar un recurs que ha sigut acceptat i ha considerat que l'acció comesa pel davanter alcodiamista només va ser joc perillós.

El partit contra el Sant Feliu serà al Pavelló b del Francisco Laporta a les 12.00 d'este diumenge 24 de Març.

L'Alcódiam b tanca la Lliga Sud dilluns a casa del Cocentaina

L'Alcódiam b de Lliga Sud tanca la Fase Regular d'esta competició dilluns a la pista del Cocentaina. Els joves alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas ocupen la tercera posició i ja estan classificats matemàticament per a la Fase d'Ascens a Primera Nacional que tindrà lloc a la localitat gaditana de San Fernando. Per la seua part, el Cocentaina d'Eliseo Sánchez és el cuer amb tres punts i ja no pot remuntar cap posició.

L'alicient d'este partit es pot trobar ben lluny d'Alcoi. El Muro, segon classificat, ha de visitar este cap de setmana les pistes del Claret de Sevilla i de Burguillos del Cerro, a Extremadura. Claret i Muro es jugen la primera posició. Ara bé, si els d'Ernesto Jordá trauen només un punt d'este doble enfrontament i l'Alcódiam b aconsegueix guanyar a Cocentaina, els blaugrana quedarien segons en la classificació.

Pel que fa a la resta d'equips de la base del Patí Alcódiam Salesià el xoc més interessant és el del prebenjamí que s'enfrontará al CPP Raspeig. Qui guanye l'encontre serà el campió de lliga. Els xavals dirigits per César Candanedo, no obstant, també hauran de guanyar el seu partit de vesprada contra el Cocentaina.

Horaris dels equips de la base del Patí Alcódiam per a dissabte 23 de Març

El conjunt dels partits és el següent:

DISSABTE 23 DE MARÇ
  • 11.00: Raspeig-Alcódiam, prebenjamí
  • 16.00: Alcódiam-Cocentaina B, juvenil
  • 17.00: Alcódiam-Cocentaina B, benjamí
  • 18.00: Alcódiam-Cocentaina B, prebenjamí
  • 19.00: Alcódiam B-Cocentaina, iniciació
DIUMENGE 24 DE MARÇ
  • 12.00: ENRILE PAS ALCOI-CHP SANT FELIU
DILLUNS 25 DE MARÇ
  • 20.00 Cocentaina-Alcódiam B, Lliga Nacional Sud