lunes, 17 de junio de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile es despedeix de l'Ok Lliga amb una derrota contra el Blanes per 1-3

L'Alcódiam posa contra les cordes els gironins en la segona part

L'Enrile PAS Alcoi s'ha despedit de la màxima categoria de l'hoquei espanyol amb una derrota a casa contra el Blanes. Els de Miquel Umbert venien amb la necessitat imperiosa de guanyar per no descendir de categoria i no haver de mirar de reüll a altres pistes.

Als visitants se'ls va posar les coses molt de cara quan van marcar el 0-1 quan encara no s'havia complit el primer minut de joc. Van acaronar el seu objectiu quan a les acaballes de la primera part i a l'inici de la segona van marcar el segon i el tercer.

No era un resultat massa just vist el que estava passant en el parqué del Francisco Laporta. I la segona part va ser un monòleg de l'Alcódiam que va posar setge a la porteria de Jaume Llaverola, autèntic heroi de la salvació del seu equip amb parades de molt de mèrit.

Els de Blanes van acusar l'esforç físic i l'Alcódiam era l'amo del joc. Els de Miquel Umbert van acabar demanant l'hora.
Ficha Técnica

ENRILE PAS ALCOI: Juan José López, David Aguilar, César Candanedo, Carlos Pérez i Luis Aceituno -cinc inicial-. També han jugat Kilian Aguilar, Deri Mataix, Quico Rico i Mauro Gandía.
BLANES HC: Ferran Formatjé, Joan Manuel Grassas, Lluis Teixió, Francesc Bargalló i Jaume Llaverola -cinc inicial-. També han jugat Enric Núñez, Alex Cantero, Roger Pujol, Kimi Ridaura i Alexandre Ridaura.
Gols:
0-1: Ferran Formatjé, minut 1
0-2: Alexandre Ridaura, minut 25
0-3: Francesc Bargalló, minut 27
1-3: César Candanedo, minut 42, de penalti