lunes, 21 de octubre de 2013

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (8) - CA Dominicos (4)

Patida primera victòria de l'Enrile PAS Alcoi contra el Dominicos

Els gallecs han donat el sobressalt en empatar a 4 en la segona part

L'Enrile PAS Alcoi ha aconseguit la primera victòria en la Primera Nacional de l'Hoquei Patins en imporsar-se al conjunt de La Corunya, el CA Dominicos que 8 a 4. Tot i el resultat, els tres punts han hagut de ser molt treballats perquè els blaugrana han llançat per terra diverses avantatges en el marcador.

Les coses han començat de manera fantàstica per a l'equip local. En el minut 15, els de Diego Mir guanyaven per un contundent 3 a 0, gràcies a un gol de Marc Figa i dos de César Candanedo, el tercer de falta directa. Però les coses han anat complicant-se a poc a poc no se sap ben bé per quin motiu. Els gallecs han posat el 3 a 1 i el 3 a 2 en només un minut. Es tornaven a encarrilar les coses quan César Candanedo ha tornat a convertir una falta directa al minut 20. Al descans, 4-2.

En la segona, els acabats d'ascendir a Primera Divisió han tornat a posar l'ai en el cor dels aficionats de l'Alcódiam i de nou en un espai molt curt de temps, concretament entre els minuts 30 i 32, Pablo Fernández ha empatat el partit amb dos gols més.

No ha sigut fins el 40 que César Candanedo ha tornat a convertir una altra falta directa, la tercera, i ha establert el 5 a 4. S'ha respirat una miqueta més quan a falta de 8 minuts David Aguilar ha establit el 6-4 i encara més quan, de nou César Candanedo, ha fet el 7 a 4 en el minut 45. I a falta de 50 segons, Carlos Pérez ha posat el 8 a 4.

Una altra cosa a destacar és que el conujunt visitant ha fet 26 faltes per només 10 l'Alcódiam.

Ficha Técnica

ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, David Aguilar, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. David Doménech, Pablo Ribera, Deri Mataix, Quico Rico.
CD DOMINICOS: Fernando Arias, Pablo Arias, Pablo Togores, Pablo Fernández i Sergio García -cinc inicial-. Iñaki Ojanguren, David Contreras, Jorge Álvarez i Jacobo García.
Gols:
1-0: Marc Figa, minut 10
2-0: César Candanedo, minut 12
3-0: César Candanedo, minut 15 de falta directa
3-1: Jacobo García, minut 17
3-2: Pablo Togores, minut 18
4-2: César Candanedo, minut 20, de falta directa
4-3: Pablo Fernández, minut 30
4-4: Pablo Fernández, minut 32.
5-4: César Candanedo, minut 40, de falta directa.
6-4: David Aguilar, minut 42.
7-4: César Candanedo, minut 45
8-4: Carlos Pérez, minut 49