viernes, 18 de octubre de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Diego Mir: "El primer objectiu d'aquesta temporada és ser competitius"

Dissabte l'Enrile PAS Alcoi debuta contra el Dominicos de La Corunya i també comencen les lligues autonòmiques

Comença aquest dissabte a les 20.15 al Pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta una nova temporada per a l'Enrile PAS Alcoi. Ara en Primera Nacional després de quasi una dècada en l'elit però amb la il.lusió de tornar amb els Barça, Reus, Liceo... I al front del projecte esportiu es troba una volta més Diego Mir qui té clar que "el primer objectiu d'aquesta nova temporada és ser competitius i aixó significa sumar punts pràcticament cada cap de setmana; el segon objetiu és aconseguir el millor resultat possible i el tercer formar a la gent jove del club."

L'entenador reconeix que hi ha una planter curt "però competitiu, amb jugadors l'objectiu dels quals es produïr punts i altres jugadors amb molta experiència." De fet l'única incorporació ha sigut la del porter Adrián Vallina, asturià i "rescatat" de la lliga francesa. Mir diu que es van decantar per Vallina perquè "buscàvem algú amb caràcter i ambició esportiva i Adrián compleix les dos coses, a més que és un porter que té molta qualitat. Aixó si -diu el mister- haurà d'anar a poc a poc fins trobar el seu millor nivell."

A Diego Mir no se li escapa que la pedrera tindrà un pes important en molts moments al llarg de la temporada pero adverteix que "el primer paper dels joves de la pedrera es treballar molt en els entrenaments. És impossible tindre un equip competitiu i no treballar durant la setmana i sí, és evident, que ahí el paper dels xavals serà fonamental".

Respecte al rival de dissabte, el Dominicos de La Corunya, que acaba de ascendir a Primera Nacional, Diego Mir diu que "serà un rival molt complicat. De fet és el rival que menys m'agrada per a debutar en Primera i a casa. Ells tenen molt a guanyar i poc a perdre i nosaltres, al revés. Tenen quatre o cinc jugadors de molta experiència i fins i tot experiència a l'OK Lliga com Josama, el germans Togores o Pablo "El Poli". Per a dissabte, Diego Mir sentencia que "el rival serem nosaltres mateixos".

L'Alcódiam encara té la baixa per a aquest partit de Pere Cañelles, que ha de complir un partit més de sanció. Carlos Pérez tampoc no ha entrenat amb normalitat per uns problemes a l'esquena.

Dissabte també comencen les lligues autonómiques. L'Alcódiam ha inscrit 11 equips des de la categoria de Iniciacio fins la Lliga Nacional Sur. Aquest dia 19 s'enfrontaran els dos equips d'iniciació i els dos d'alevins abnas del partit del primer equip.