lunes, 28 de octubre de 2013

Hockey Patines: Sant Cugat (4) - Enrila PAS Alcoy (7)

L'Enrile aconsegueix els tres primers punts fora de casa a Sant Cugat

Gran efectivitat de l'Alcódiam en la bola parada

Ves per on. Enguany la bola parada està decidint els partits que disputa l'Enrile PAS Alcoi, però al seu favor. Bona part de culpa del descens de categoria la temporada passada la van tindre els penaltis i les faltes directes errades. En aquesta és totalment a l'inrevés i ha tornat a passar el que va ocórrer la setmana passada a Alcoi a la pista del Sant Cugat. De quatre llançaments de falta directa se'n han convertit tres. I en aquestos detalls es perden o es guanyen partits.


De tota manera ha sigut un gran triomf extret d'una pista molt complicada. Després de l'empat a tres gols en la primera part, l'Alcódiam s'ha fet dominador del joc i ha posat el seu ritme amb intel.ligència. Sembla que a poc a poc va imposant-se el joc col.lectiu a les individidualitats. També s'ha notat la presència de nou en l'equip del capità Pere Cañellas, que ofereix moltes més variants.

Aquestos tres punts fa que l'Alcódiam es gite líder de la classificació. La setmana que ve, 2 de novembre, els de Diego Mir rebran la visita del Areces asturià. 
Ficha Técnica

SANT CUGAT: Ramón Gascón, Pablo Soler, Brandon Carrara, Eloy Gaspar (3) i Bernat Tobías -cinc inicial-. Borja Jiménez, Xavier Rubio (1), Marco Aguarón (1), Adriá Pinto i Alain Rivero..
ENRILE PAS ALCOY: Adrián Vallina, Marc Figa (1), César Candanedo (5), Carlos Pérez (1) i Pere Cañellas -cinc inicial-. David Aguilar, Quico Rico, Deri Mataix, David Doménech.