martes, 19 de noviembre de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

L'Alcódiam b de Lliga Sud se'n torna de buit d'Andalusia i Extremadura

L'aleví b li guanya al Cájar Granada. Resultats de la base

A l'Enrile se li gira la truita i cau davant l'Arenys de Munt: 2-7

L'Alcódiam continua segon i ja només pensa en el Manlleu

Fins ara, l'Enrile PAS Alcoi gaudia d'uns percentatges molt alts d'efectivitat, amb un César Candanedo que materialitzava els gols de cinc en cinc i que pràcticament no se le resistia cap bola parada, ni faltes directes ni penaltis. Donava igual que el rival marcara molts gols perqué l'Alcódiam sempre en feia més. La truita es va girar aquest dissabte 16 de novembre contra l'Arenys de Munt, un equip que arribava amb només un punt en les maletes i en llocs de descens. No cal dir que la derrota, també per abultada, va ser la notícia més comentada a la Primera Nacional estatal.

L'Arenys de Munt, tal i com es preveia, venia amb la lliçó ben apresa. Una defensa en zona molt tancada prácticament en l'àrea del porter i a veure vindre les contres. Així van arribar la majoria dels gols. Els catalans també van ser capaços de convertir dos faltes directes, mentre que els homes de Diego Mir erraven dos penaltis i una falta directa.

Tot i apretar i apretar, els blaugrana no van poder trobar mai el camí a porteria. I, en determinats moments, els xiulets dels àrbitres van fer que intentar capgirar el marcador es convertira en tasca més dificil. Molt rigoroses van ser les tres targetes blaves que va mostar a César Candanedo, Pere Cañellas i Marc Figa. La primera, segons, l'acta, per enganxar un contrari amb el pal; la segona per protestar i la tercera per desconsideració.

A l'Alcódiam no li'n queda un altra que pensar en el próxim partit contra el Manlleu i demostrar que el que va passar dissabte tan sols es va tractar d'un accident esportiu.

Gols:
0-1. Min. 10. Josep Romeu.
1-1. Min. 27. Pere Cañellas.
1-2. Min. 31. Marc Roca, de falta directa
1-3. Min. 37. Marc Roca.
2-3. Min. 37. Marc Figa.
2-4. Min. 37. Marc Roca.
2-5. Min. 37. Marc Roca, de falta directa
2-6. Min. 38. Josep Romeu.
2-7. Min. 48. Jordi Romeu.

L'Alcódiam b de Lliga Sud se'n torna de buit d'Andalusia i Extremadura

L'aleví b li guanya al Cájar Granada. Resultats de la base

L'Alcódiam b de Lliga Sud no va poder traure res positiu del seu doble desplaçament a Andalusia i Extremadura i va caure contra el Burguillos del Cerro per 5 a 1 i contra el Claret de Sevilla per un ajustat 6 a 5.

El primer partit va ser contra el Burguillos. Els locals es van posar 2 a 0 al marcador i l'Alcódiam b va tindre oportunitat d'empatar el partit mitjançant un penalti amb el 2 a 1. Tot i dominar el joc en tot moment, els de Badajoz van aprofitar molt bé les errades puntuals dels joves jugadors de Lorenzo Pastor i van acabar perdent el partit contra un equip que va fer molt bé les coses i a qui serà dificil arrapar-li un punt a sa casa.

Diferents van ser les coses a la pista del CP Claret. Ací, les decisions arbitrals van anar traent a poc a poc els jugadors de l'Alcódiam b. Un penalti molt rigorós quan els blaugrana estaven a punt d'empatar i un gol marcat amb el peu van acabar de descentrar els jugadors de Lorenzo. El resultat era de 6 a 1.  Ara bé, en una reacció fantàstica i traent tot l'orgull i les poques forçes que els quedaven, van ser capaços de posar-se 6 a 5 en només huit minuts.

El conjunt de resultats va ser:
  • Burguillos 5-1 Alcódiam b, Lliga Sud
  • CP Claret 6-5 Alcódiamb b, Lliga Sud
  • Alcódiam b 8-7 Cájar Granada, Aleví
  • Villena 5-4 Alcódiam a, Aleví
  • Villena 0-1 Alcódiam, Prebenjamí
  • Alcódiam 2-0 Cocentaina, Iniciació