viernes, 29 de noviembre de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Rivalitat màxima a Lliga Sud: L’Alcódiam b visita el Muro

Horaris dels equips de la base 29 i 30 de novembre

Quico Rico: “Hem de tornar a fer por als rivals”

Visita el Francisco Laporta el Mataró, segon classificat

No en queda un altra. Toca alçar-se i reaccionar. És el pensament de la plantilla de l’Enrile PAS Alcoi expressat pel jove de la pedrera Quico Rico: “Hem de tornar a fer por als rivals. No potser que en dos partits hàgem rebut catorze gols i només hàgem marcat dos. Ens ha falta verticalitat i hem de esforçar-nos perquè no ens facen tants gols. Es impossible guanyar un partit si ens en fan set per partit. La plantilla -continua el d’Alcoi- és conscient que s’ha desunflat una miqueta i hem de ser capaços de recuperar la “chispa” dels primers partits i hem estat treballant molt dur aquesta setmana per corregir totes aquestes errades”.

Això sí. Es pot pensar que el C.H. Mataró no és el millor rival per a redreçar el rumb. Visita la pista del Francisco Laporta aquest dissabte 30 de novembre el segon classificat de la Primera Nacional, un equip amb jugadors molt joves i, en paraules de Marc Figa, ex del Mataró,  “un conjunt elèctric i molt veloç que trau molt partit de les contres”. No seria estrany que els de Joan Carles Vadillo acabaren la lliga en les posicions de dalt tot i que segons Figa “la primera nacional és molt complicada i potser a aquest equip li falte una miqueta d’experiència, encara que jo no descartaria res”.

Els del Maresme tenen quatre victòries, un empat en la pista del Shum Maçanet i una sorprenent derrota a la seus pista contra el CP Areces asturià. Ve de golejar en la pista del Arenys de Munt -botxí de l’Alcódiam fa dos setmanes- per 5 a 8.

Per la seua part, Quico Rico pensa que “cap equip mamprén un viatge per a no aconseguir res i estem segurs que ells vénen a pels tres punts i pensem que són conscients de que nosaltres no estem travessant pel millor moment”.

En el vessant personal, el jove de la pedrera diu que “vaig començar molt bé la temporada, tenint molts minuts però la dinàmica general del conjunt ha fet que en aquestos últims partits estiga aportant una miqueta menys. És una cosa que estic intentant corregir a base d’entrenaments i treball, per a que Diego Mir torne a confiar en mi”.

Rivalitat màxima a Lliga Sud: L’Alcódiam b visita el Muro

Horaris dels equips de la base 29 i 30 de novembre

Estem davant d’un dels partits més tensos i emocionats de la Lliga Sud. L’Alcódiam b visita la pista del Muro i en aquestos xocs la rivalitat sempre està present. I com ve sent habitual en els últims anys el favorit és el Muro, tant per la qualitat dels seus jugadors -prácitament la majoria formats en l’Alcódiam- com pel factor pista, amb un terratzo molt lliscant, on és molt dificil patinar i que afavoreix, sens dubte, a qui està acostumat a entrenar en ell totes les setmanes. Tot i aixó l’equip de Lorenzo Pastor, amb una mitjana de 16 anys, intentarà plantar cara i traure alguna cosa positiva.

L’Alcódiam b ve d’encadenar dos derrotes en el seu doble desplaçament a Andalusia i Extremadura i només tenen al seu caseller una victòria, la que van aconseguir en la primera jornada al Francisco Laporta davant el Cocentaina. El Muro ha jugat tres partits i els ha guanyat els tres i és el líder en solitari d’aquesta Lliga Sud.

També hi ha altres partits on participen equips de la base del Patí Alcódiam:

Divendres  29 - Pavelló B del Francisco Laporta
  • 21:00: Alcodiam - Muro, senior

Dissabte 30 - Pavelló B del Francisco Laporta
  • 16.00: Alcódiam A - Muro, iniciació
  • 17:00:  Alcódiam - Muro, prebenjamí
  • 18:00:  Alcódiam - Muro, benjamí
  • 17.00:  Muro-Alcódiam, lliga sud
  • 20:15 1ª Nacional: Enrile PAS ALCOI vs C.H. MATARO