viernes, 13 de diciembre de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

L'Enrile vol guanyar-li al Sant Feliu i acabar l'any en posicions d'ascens

L'Alcódiam b de Lliga Sud viatja a Granada diumenge

Demà dissabte 14 de desembre, l'Enrile PAS Alcoi juga al Francisco Laporta contra el Sant Feliu. Serà l'últim partit del 2013 i la lliga no es reprendrà fins el 12 de gener, dia també marcat en el calendari dels blaugrana ja que han de retre visita al Shum Maçanet, un vell conegut. 

Es per tot aixó que la motivació de la plantilla està a deixar un bon sabor de boca als aficionats. Ho diu el capità, Pere Cañellas: "volem marxar de vacances deixant l'equip en les posicions altes de la classificació. A més -continua el de El Vendrell- a casa no se'ns poden escapar més punts. No es pot repetir el partit contra l'Arenys de Munt". 

Aquesta jornada hi ha un munt de partits entre rivals directes i pot ser que s'òbriga ja una escletxa xicoteta entre els conjunts de dalt i els de baix, tot i que cal dir que encara queda molta lliga.

Per a aconseguir tots aquestos objetius caldrà eixir a la pista molt concentrat i oblidar que el Sant Feliu només té nou punts i ocupa la novena posició. El Sant Feliu és un equip amb molts bons jugadors on destaquen les dos noves incorporacions, Marc Povedano i Fredi Hinojal, tots dos d'Igualada. "Es cert -diu el capità- que fins ara no els han eixit bé les coses pero ja han sigut capaços de guanyar al Manlleu".

El Sant Feliu es caracteritza per tindre un joc en atac molt directe, amb moltes arribades a la porteria contrària. No els importa en absolut penjar boles dins l'àrea i col.locar dos homes davant el porter per tocar la bola i marcar el gol: "Haurem d'estar molt atents a aquest tipus de jugades, perquè si tenen la sort de clavar-ne dos ja anirem a remolc tot el partit. De tota manera -conclou Pere Cañellas- si nosaltres fem les coses bé aconseguirem la victòria. El partit depén de nosaltres".

LA LLIGA SUD A GRANADA
Per la seua part, l'Alcódiam b de Lliga Sud haurà de viatjar diumenge fins a la població granadina de Cájar per enfrontar-se al titular de la pista. Un equip, el Granada, que travessa per un gran moment de forma gràcies a un parell d'incorporacions i la tornada del seu porter titular. Amb quatre partits ocupen la segona posició amb nou punts per darrere del Muro, que ha sumat dotze de dotze. Han derrotat a domicili al Claret per 2 a 9; al Cocentaina per 2 a 16 i en la seua pista es van imposar al Burguillos per 5 a 2.

Per la seua part, els joves jugadors dirigits per Lorenzo Pastor es van imposar al Cocentaina en la primera jornada i ja no han tornat a aconseguir cap resultat positiu. Han perdut consecutivament en la pista del Burguillos extremeny, del Claret de Sevilla i en la del Muro. Una victòria comença a ser necessaria si l'Alcódiam vol tindre alguna opció de classificarse per a la Fase d'Ascens a Primera Nacional.

ALEVINS DISSABTE
Dissabte de vesprada, concretament a les 17.30 en el poliesportiu Francisco Laporta l'equip aleví jugarà el seu partit de lliga contra el Villena.