jueves, 30 de enero de 2014

Hoceky Patines: Presentación de la Copa Príncipe en Alcoy

L'Ajuntament presenta la VIII Copa El Príncep que es disputarà a Alcoi el 8 i 9 de febrer

L'entrada serà gratuïta per a les dos semifinals i la final

Hui s'han conegut tots els detalls de la VIII Copa El Príncep que es disputarà al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi el próxim 8 i 9 de febrer i en la que participen els quatre primers classificats en finalitzar la primera volta de la Primera Divisió Nacional. A hores d'ara el líder, Mataró, i l'Enrile PAS Alcoi com a equip amfitrió tenen plaça assegurada. Les altres dos se les hauran de jugar en l'última jornada que es disputa aquest dissabte el Barcelona B, Shum, Manlleu, Sant Cugat y Areces.

El sorteig d'aquesta competició tindrà lloc divendres día 7 de febrer a les 19.30 al Saló de Plens de l'Ajuntament. El sorteig serà pur tot i que l'Enrile PAS Alcoi jugarà la segona semifinal a les 19.30 de la vesprada de dissabte. La primera començarà a les 17.30. La final tindrà lloc a les 12.00 de diumenge. En el descans de la segona semifinal hi haurà una exhibició del Club Patinatge Artístic d'Alcoi.

El regidor d'esports, Natxo Gómez, ha informat que les entrades per a les dos semifinals i final seran gratuïtes amb l'objectiu d'omplir les graderies del Pavelló B i donar suport a l'equip local i també per promocionar aquest esport.

En la roda de premsa de presentació d'aquest esdeveniment ha estat també present el president del comité d'hoquei patins de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, Vicent Martí, qui ha agraït l'Ajuntament l'esforç que ha fet per portar fins Alcoi la Copa El Príncep, el que suposarà una espenta per a aquest esport.

El representant del Patí Alcódiam Salesià, Marc Grau, també li ha agraït l'Ajuntament aquest esforç i ha aprofitat per demanar el recolzament de tota l'afició d'Alcoi i dels clubs de la Comunitat Valenciana per intentar aconseguir un guardó que encara no està en les vitrines de l'entitat.

Ricard Segura, d'Alto Rendimiento, ha informat de l'elaboració d'un codi QR perquè es puga seguir en directe i a l'instant la competició i que també contindrà informació de les alineacions i qüestions tècniques dels equips. Aquest codi es penjarà al Pavelló B i als cartells que prompte començaran a repartir-se per la ciutat.